Dynobil Oto Ekspertiz Haksız Ücret Talebiyle Karşılaştık!

06 Şubat 2024 14:22

Dynobil, yapmadığı işlem için para aldı. Küçükçekmece şubesine, esnaf paketimiz var, araç götürdük; transporter için 2 tane ekspertiz kontörü mesajı geldi. İtiraz ettik, büyük araç olduğu için 2 tane kesilecek dendi. 'yapmayacak o zaman' dedik, ekspere başladık, iptal olmaz dendi. 3-5 dakikada neye başlanmışsa, ileri geri konuşuldu. Borcumuz ne kadar dedik, '50-100 TL siftah olsun' dese yine bir şey demezdik, 1000 TL para istendi. Hakkı olmamasına rağmen, ayrıldık.
Müşteri temsilcimize ulaştık, ya*** hanım 'büyük araç için 2 kesilir' dedi. Kaç tane ilde işlem yaptık, daha büyük transit'ler bile 1 çekim yapılıyor dedik. '2 kesilecekse önceden müşteriye bilgi verilmesi gerektiğini, müşteri kabul ederse çekilir, etmezse yapmama hakkı vardır' dedik.
Müşterinin hakkını savunmak yerine, bize bu şekilde davranan bayiyi savundu. 'kaportaya bakmış' dedi, 5 dakikada kaportanın neyine bakıldı ki? Rapor niye verilmedi o zaman? 'dekontunuz var mı? ' diye sordu, elden ödediğimizi ilettik. 'teyidini bayinizden alın, zaten kamera kayıtları vardır' dedi. Yani sözün özü, bizden haksız yere 1000 TL para alındı. Ticaret kimlerin eline düşmüş, esnaflık kimler yapıyor.

19 Mart 2024 05:55

18 Mart 2024 dün bir mesaj geldi kart hesabınız haksız kullanım ve haksız şikayet den dolayı kapatıldı diye hem camlıvan araca 2 tane kullanım kesecekler hem de intiraz edince şikayet edince kartı hesabı kapatacaklar hakkımız yenecek kalan kullanım ücretini de iade etmeyeceklermiş şu anda esnaf paketi 1500 TL 8 tanesi 12.000 TL etmekte bizi gakir etmez yiyen haramzadeyi zengin etmez mesele para değil hak ufakta olsa haktır Haram olsun 1000 katı milyon katı bu dünyada bile çıkar haramın kimseye faydası yok zaten yetkili olan arif çobanın kardeşime yazıyorum haberi var mıdır yoksa bunu okusun nasıl bir yanlış yapılıyor kim yapıyor tespit etsin bir daha aynı şeyleri başkasına yapmasınlar Bizde WhatsApp'tan yazılan şikayetinizi ilgili yerlere yaparsanız kartınız iptal olur tehdidi içeren sadece ufak bir bölümünü yayınlıyacaz geri kalanı sizin kayıtlardan inceleyin

1710816896654.img-9743.jpg
1710816835166.img-9743.jpg
18 Mart 2024 13:42

Transporter uzun şasi 5+1 2019 model 46 bin km de bir araç expere götürdük 2 parça sök tak olarak rapor verildi geri kalan tamamen boyasız orijinal dendi 1020.000 TL aldık

araç kapıya geldi aracın bazı malzemelerinin farklı olduğunu tespit ettik

İyice inceleme yapmaya başladık Aracın panelvandan açılmış olduğu cam açılıp kaporta kesildiğini ara bölmenin alttan kesildiği yerleri kesilen yerlerde ve cam yerinde içlerde macınlanıp boyandığını tespit edince tekrardan ekspertiz yerine götürdük aracı haricindede sürgü kapı içi boya tespiti yapıldı araç sonradan açma ve içlerde boya çıktı Bu şekildeki aracı 900 bine bile kesinlikle alöayacağımız bir aracı 1020 bin tl'ye almış olduk Dynobil bayi ile görüştük Bize mahkemeye verebirsimiz dendi ve 100 bin tl lik bir başvuru ya da daha üstü

05 Ağustos 2024 11:01 (Şikayetten 6 ay sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 18:32
Dynobil Oto Ekspertiz Ekspertiz Hatası Sonucu
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Dynobil Oto Ekspertiz Hizmeti Sonrası Beklenmedik Masraflar

25 Ocak 2025 18:31

Büyükçekmece Dynobil Tarafından Mağdur Edildik

21 Ağustos 2024 11:15
Gülüzar sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 14:57
Dynobil Oto Ekspertiz Araç Ekspertiz Sorunları Ve Müşteri Şikayetleri
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Dynobil Oto Ekspertiz Ekspertiz Raporundaki Hatalar Ve Çözüm Arayışı

23 Ekim 2024 14:56