Gaziantep Dünya Göz Hastanesi Göz Çizdirme Ameliyatı Mağduriyeti

18 Mayıs 2024 16:47

Gaziantep Dünya Göz Hastanesi'nde 2021 yılının Mart ayının 26'sında göz muayenesi oldum. Gözümde 1,25'e 0,75'lik bir bozulma olduğunu ve bu sebeple lazer ameliyatı olmamı önerdiler. Ben de kendisine aslında görme açısından çok sorun yaşamadığımı, sadece LED'lere bakarken hafif bir sıkıntı yaşadığımı söyledim. O da bana 'Ol ve kurtulursun' dedi. Kız kardeşlerim ve iki arkadaşımın yüksek dereceleri vardı; onlar ameliyat oldukları için bana da olmamı önerdiler. Çünkü onlar daha önce görmediklerini ve yeni bir hayata başladıklarını söylediler. Onların doktorlarını önermelerine rağmen, Dünya Göz Hastanesi'nin tüm hekimlerine güvenerek, verdikleri doktora muayene oldum ve ameliyat oldum. Ameliyattan sonra 1-2 ay içerisinde düzeleceğimi söylediler ve ben de üç ay sonra yurt dışına çıktım. Ancak gözümdeki görme her geçen gün geriye gidiyordu. Ben bunu yorgunluğuma ve rahatsızlığıma bağlıyordum. Geçtiğimiz aylarda bir doktor arkadaşıma durumu bahsederken, gözümü ölçmek istedi ve değerlerin eskisinden yüksek olduğunu gördüm. Bana ameliyatı yaparken, gözümün geriye gitmeyeceğini veya en fazla 0,50 bozulabileceğini söylemişti. Şimdi ise daha da ilerleme ihtimalinden çok korkuyorum. Türkiye'ye geri döndüğümde tüm haklarımı arayacağım.

22 Mayıs 2024 13:00 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Zafer A. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Dünya Göz Hastanesi Lazer Ameliyatı Sonrası Göz Tansiyonu Sorunu

30 Aralık 2024 00:50
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Şaşılık Varken Ameliyat Olmam

23 Ağustos 2023 11:41
Muhammet sonucu yetersiz buldu

17 Haziran 2024 20:31
Gaziantep Dünya Göz Hastanesi İlasik Lazer Ameliyatı Sorunu
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Dünya Göz Hastanesi Hastanesinde Ameliyattan Sonra

28 Ocak 2024 00:03