Dünya Göz Hastanesi Ücret Ödemeye Mecbur Bırakıldık! Emekli Maaşımı Geri Ver Etiler Göz

20 Haziran 2023 01:02

Dünya Göz Hastanesi Etiler şubesi/ emekli maaşımı geri ver! Alyans yatarak tamamlayıcı sigortamız olduğunu belirterek (ayakta indirim ücreti sordum, 15₺ fark olduğunu söylediler. Kabul ettik tabii muayene olduk. Eşim ve ben eşime 1/2 göz ölçümü yapıldı. Yapılırken sorduk bunları sigortamız provizyon verir'mi diye birini karşılamaz dedi (bu diğerlerini karşılar demek değil'mi? ) yaptırmadık çıkışta bizden 3000₺ ücret talep ettiler. Muayene ücreti 500 ₺'miş ve tetkikler toplam 3000₺,15 ₺ ayaktan sigortalı ücretimiz dediler. Biz söyledik oysaki tetkik için provizyon istemişler vermemiş sigorta, bunu bize söylemeniz gerekmiyor mu Dünya Göz Hastanesi! İnsanları mecbur bırakıp ödeme yaptırmak hak'mı hukuk'mu bir emekliyiz 30₺ muayene ücreti ödeyeceğimizi söylediğiniz hastanenizden 3000₺ fatura çıkardınız mecbur bırakılıp laf kalabalığı yaparak ücret talep ediyorsunuz yazık! Markanıza yakışmadı. Para iademi talep ediyorum. Gerekirse her türlü merci'ye başvuru yapacağım kelime oyunlarıyla aldığınız paramı helal etmiyorum!

23 Haziran 2023 16:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Şengül Ö., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili yetkililerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Sevket sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 17:11
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Etiler Şubesi Randevu Ve Asistan Sorunu!

17 Nisan 2025 15:23

Dünya Göz Hastanesi Etiler Şubesi Yapılan Haksızlık.

04 Mayıs 2024 08:06

Dünya Göz Hastanesi Kategorileri