Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Lazer İle Akıllı Lens Kireç Temizliği

22 Aralık 2023 16:47

Başka bir hastanede taktırdığım akıllı merceklerin kontrol edilmesi için gittiğim İzmir Alsancak'ta bulunan Dünya Göz Hastanesi'nde Doktor ***Bey'in muayenesi sonucunda sağ gözümdeki lensin kireçlenmesi ve bu sebepten yakında biraz bozuk görme olduğu, lazer ile küçük bir operasyon sonrası bu sorunun çözüleceğini söylemesi üzerine lazer işlemini kabul ettim. Sonrasında bu kireç parçası, merceğin arkasındaki sıvının içinde serbestçe kaldı ve bir yıl boyunca kaybolmadı; bu sorunu çözemediler. Çok pişmanım, bunu yazma sebebim bu durumdaki başka kimsenin benim yaşadığım mağduriyeti yaşamamasıdır. Aynı zamanda doktorun bana bu sorunun daha önceden olduğu ve benim bu problem ile geldiğimi iddia etti ve benim yalan söylediğimi öne sürdü.

profile profile profile
26 Aralık 2023 10:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Mustafa S. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

26 Ekim 2024 14:01

Burada daha önce akıllı lens kireçlenmeden dolayı, yakın görüşümün sol gözüme göre sağ gözümün daha bozuk gördüğünü söyleyip lazer temizliği yapıldı ve durumum daha öncekinden daha kötü oldu. Defalarca kontrole gittim, çözüm bulamadılar. En son şikayetimi silmemi istediler. Sorunum çözülmezse silmem dedim, bir daha aramadılar.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi İçin Muayenelerde Dikkatli Olunuz

29 Ağustos 2023 15:54
Dünya Göz Hastanesi İçin Muayenelerde Dikkatli Olunuz

28 Şubat 2024 20:00
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Akıllı Mercek Ameliyatının Ardından Süregelen Görme Problemleri

27 Kasım 2024 22:35