Esra sonuçtan çok memnun

Dünya Göz Hastanesi Hüsran Sonuç Hüsran

09 Ocak 2024 21:10

Sol gözümün sol tarafında sanki bir siyah perde var; görüş açım çok daralmış gibi ve sürekli yaş akıyor. Hiçbir ekrana bakamıyorum. Daha net görebilmek için lens taktırdım ama sonuç hüsran oldu. Ne gibi bir yol izlemem gerektiğini araştırma içerisindeyim. Ameliyat olmadan önce gün içerisinde hemen dönüş yapılıyordu, şimdi ise aradığımda cevap vermiyorlar. Bu durumu resmen bir ticaret gibi düşünmeye başladım.

29 Şubat 2024 18:44

Dünya Göz Hastanesi şikayetlerimi belirtmiştim rica ettiler kaldırdım ama daha önce yazmış olduğum şikayetlerimi geri almak istemiyorum hiçbir düzelme değişme olmadı zaman verildi ama o zaman geldi geçti yaşam kalitem sıfır net görmüyorum ayrıca da görüş alanım çok dar Ataşehir şubesine gitmez olaydım Bursa'da selim hocadan Allah razı olsun çok güzel ilgilendi bugün metroda resmen hocamızın ismini verdim Ataşehir'e gitmeyiniz Bursa şubesinde ise selim hocaya gidin mutlaka dedim inşallah sorunumu çözerse TV kanalına çıkıp teşekkürler edeceğim

27 Şubat 2024 13:20

Ataşehir Dünya Göz Hastanesi Sol gözümün yarısın da görme kaybı yaşıyorum akıllı lens taktırdım sağ gözüm de sorun yok ama sol gözümde siyah perde var beni çok rahatsız ediyor Başka hesaptan şikayet yazmıştım kontrole çağrıldım kaldırın şikayeti diye rica edildi kaldırdım ama sonuç alamadım yaşam kalitemi çok düşürdü göz bu unutmak bile mümkün değil bir an bile unutamıyorum uyku hariç

25 Şubat 2024 10:41

12. Ayda dünya gözde akıllı lens ameliyatı oldum sağ gözümde görmede sıkıntı yok ama sol gözümün sol tarafına doğru sürekli bir siyah perde var gibi yarım görüyorum bunu belirttim tamam bakalım denildi Bursa'da dünya göze yönlendirdiler orada bir hoca baktı zaten ilgisi aksiliğini görünce Allah tan buna ameliyat olmamışım dedim İstanbul'da ameliyatımı yapan Ataşehir de Sezer hocaydı ilgisi güler yüzü harikaydı Bursa'daki Dr. Bür sorun yok alışacaksın düşünüp durma görme orada karartıyı diyerek gönderdi beni kontrolüm bir ay sonra olduğu için tamam bekleyelim dedim bekledim bir ay sonra Ataşehir Dünya Göz Hastanesi Sezer hocaya güttük orada zaten tekrar muayene ücreti falan demeleri kontrolünüz geçmiş demeler insanı ayrı sinirlendiriyor neyin gecikmesi bana kontrol bir ay sonra demişsiniz 100 bin para ödemişim neyse onu hallettik muayene için hoca çok güzel karşıladı ilgilendi güler yüzü ilgisine asla sözüm yok gereken kontroller fazlasıyla yapıldı ama sorun yok her şey harika muhtemelen binde bir hastada yan etki siyah görme oda size denk geldi diye bahsetti müdahale edilecek bir şey yok zamanla geçer alışma süreci falan tamam geçecekse sorun yok diye teşekkürler edip ayrıldım fakat en ufak bir farklılık yok aksine zaman zaman daha da az görüyorum çok pişmanım keşke akıllı lens düşünmeseydim yaptırmasaydım daha çok araştırsaydım

13 Ocak 2024 16:07

Teşekkürler

13 Ocak 2024 16:08

İletişime geçildi teşekkür ederim

15 Ocak 2024 10:25 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Esra H. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

01 Mart 2024 22:43

Hiçbir sonuç alamadım gün geçtikçe görme kaybı yaşıyorum görüş açım daralıyor her gecen gün

25 Nisan 02:55

Dr. Sezerhaciağaoğlu

Dünya Göz Hastanesi Göz Ameliyatı Ve Sonuçları

18 Kasım 2023 18:49

Dünya Göz Hastanesi Hastanesi İ-LASİK Operasyonu Sonrası Problemler

17 Haziran 2024 15:24
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Akıllı Mercek Ameliyatının Ardından Süregelen Görme Problemleri

27 Kasım 2024 22:35