Dünya Göz Hastanesi Gurbetçilere Farklı Fiyat

06 Eylül 2023 23:18

Dünya Göz Hastanesi gurbetçilere farklı fiyat sunuyor ne yazık ki. Telefondan muayene ücreti 300 TL denildi (yerli Türk vatandaşı zannedildi). Şubede 3000 TL söylenildi (Yurt dışından geldiğim anlaşıldı). İtiraz edince 1200 TL denildi. Lazer fiyatları (smile lazer) hakkında net bir cevap alamadık, 40.000 TL ile 70.000 TL arası denildi. İnsan bu tür sebeplerden dolayı güvenemiyor maalesef. Mail yolu ile ve WhatsApp'tan fiyat sordum yine cevap alamadım. Size bu yoldan tekrar soruyorum smile lazer fiyatlarınız muayene dahil 2 göz için nedir.

11 Eylül 2023 17:17 (Şikayetten 4 gün sonra)
12 Eylül 2023 17:45

Sayın S. ile iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla

12 Eylül 2023 19:25

Dünya Göz Hastanesi Konya benimle irtibata geçtiği için teşekkür ederim. Smile lazer için sabit fiyat vermiş oldular Eylül ayı için 49.000 TL söylenildi. Bu yaklaşık 1700 euro ediyor. Avrupa'da fiyatlar 3600 euro civarında. Avrupa'ya kıyasla daha ucuz. Fakat Türkiye'de smile lazer uygulanan basarili başka hastanelerde fiyatlar daha uygun olduğu için (27.000 TL) başka bir hastane tercihimizdir. Tekrardan beni arayıp açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. Kalın sağlıcakla.

Yusuf
Yusuf

Kevser hanım merhabalar bende göz ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü güzel bir yer bulamıyorum bizle deneyimlerinizi paylaşırmısınız acaba fiyat konusunda ve ameliyat olduğunuz hastane hakkında bilgi verir misiniz

Keyser

Merhaba Yusuf bey, Kayseri İdeal göz hastanesinde tedavi oldum memnunum Allah'a şükür. Tavsiye ederim. Fiyatlarda uygun

Dünya Göz Hastanesi Kişiye Göre Değişen Fiyat

13 Haziran 2024 12:41
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Fiyatlardaki Tutarsızlık Hakkında

07 Mayıs 2024 17:03