Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Sevinç Aliyeva Mağdur Etmesi

21 Aralık 2023 18:47

Dr. Sevinç Aliyeva. Bu doktora Azerbaycan'a gittim. Oğlum otizmli ben kesin tedavi ederim dedi. Binbir zorlukla uçağa bindik gittik. İlaç yazdı bizi gönderdi yaklaşık 500000 TL paramız gitti. Ama ilaçları hiçbir işe yaramadı.

Yorumlar (32)

Melike

Merhaba ben gitmek istiyorum ama hocamızın egitim bilgilerini bulamadım hangi tip fakültesinden mezun uzmanlığını nereden almış

Yasemin

Sevinç hoca Azerbaycan Tıp fakultesi mezunudur. Doktorluğu şu ana kadar tanıdığım tüm doktorlardan daha ileridir açıkçası. Bu yüzden doktor olarak tavsiye ederim tabii ki. Lakin son zamanlarda bu konuda vagus ve somatik sinir sistemini keşfettim. Önce onu araştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü sevinç hocaya tek gidişle süreç bitmiyor. O başlangıç, her çocukta ilerleme süresi aynı değil bilginiz olsun. Ekonomi ülkemizde bu haldeyken bu işin içine girin diyemem. Yarım bırakacaksanız başlamamanız daha iyi. Haaa yine yukarıdaki arkadaşın yazdığı kadar olmuyor masrafınız. Sevinc hocanın aldığı ücret muayene ücreti Türkiye'deki bu alandaki birçok doktordan bayağı düşük diyebilirim. Pahalı olan ilaçlar ve Türkiye'de yaptıracağınız özel tahliller olacak. Bu sebeple önce dediğim şeyleri araştırın. Masaj tekniklerini belirleyin onunda faydasını göreceksiniz.

Tekin bey *** gözükmüyor *** ya da ***

Mail adresim ***************

Ferat

Abi merhaba yeğenim otizmli *********** arar misiniz

****

Hakan

Tekin bey benim çocuğumda böyle bir durum var mümkünse iletişime geçebilir miyiz

Mail adresim ***************

Tabii 05********** numaram

Karalama yaptığınız için sizin yatacak yeriniz yok. Benim oğlum iyileşti. Ağır otizm olan kızın neredeyse atipik seviyesine geldi. Şimdi tekrar sadece kızım için gideceğim. Allah karalama yapan ve çaresiz insanların fikirlerini değiştirenlerin özellikle senin gibi saaht3karların bin b3laasını versin.

Özge 2 sene önce gittim. Bu kış kızım için tekrar gideceğim. Ek olarak tekin o sevinç hanım Türkiye'de çok önemli insanların özel doktoru. Yani basit fikirlerin ile kimseyi lekeleyemezsin.

Tekin paran gitti diye ağlıyorsun şuan. Ben neden yalan söyleyeyim sana. Sen kimsin sana yalan söyleyeceğim. Benim gözümde iftiracı birisin. Sen verilen reçeteleri düzgün uygulayamayan birisin. Paran gittiği içinde şuan karnında sancı var. Bence suçu kendinde ara.

Tekin

Bir de ben milleti uyarıyorum ben nasıl sah. Tekrar oluyorum senin gibi adamlar oraya yönlendiriyor

Tekin

Ben sana kanıtlayabilirim 10 kişiyi beraber gittik on aile yani senin numarasını verebilirim burada paylaşabilirim tek tek arayabilirsin o zaman benden özür dileyecek misin

Tekin

Vallahi Mehmet sen yalan söylüyorsun senin oğlun iyileşmemiş vallahi benim oğlum iyileşmedi sen niye yalan söylüyorsun

Özge
Özge

Mehmet bey ne zaman gittiniz benim oğlumda otizmli 4 buçuk yaşında ne kadar da ilerledi oğlunuz bende gitmek istiyorum duyduğum şeyleri yazmışsınız bana bilgi verir misiniz

Nesrin
Nesrin

Bunların yatacak yeri yok, Allah acı acı çıkarsın bu haksız yere hiçbir tedavi yapamadan aldıkları paraları

Hakan

Tekin bey sonuna kadar haklı

Yasemin

Bakın bari yalan söylemeyin. Biz sevinç doktorun tedavisini alıyoruz. 4. Reçeteyi bekliyorum ilaçlarda dahil henüz 100bin dahi harcamadım. İlaçlar, Otel parası, uçak parası, orada yeme içme ulaşımda içinde olmak üzere. Neden yalan söyleyip gitmek isteyeceklere engel olacak yorum yazıyorsunuz anlamak zor. Sevinç hanim otizm ilacı vermiyor vücut sistemini düzeltmek için tedaviye başlıyor. Öyle git gel al 2 reçete ilaç kullan çocuk iyileşsin tedavisi ne sevinç hocada var ne de dünya üzerinde başka bir insanda. Sallarken bari destekli sallayın. Kimse bu kişinin yalanlarına inanmasın. Kendisinin sevinç hanimin yanına gittiğinden bile şüpheliyim. O kadar para ödediğine göre gittiği yer Kıbrıs olabilir.

Melike

Merhaba hocamızın egitim bilgilerine ulaşamadım hangi tip fakültesinden mezun uzmanlığını hangi üniversitede yapmış acaba

Ferat

Merhabalar doktordan fayda gördünüz mu

Yasemin

Bu arada son kez bir açıklama yapayım. Özel sağlık sigortası ile yaptırdım tahlilleri. Sen bir de o olmadan Türkiye'de tüm listeye hele Azerbaycan'daki tam listeye ne öderiz onu düşün. Çoğu arkadaşım tahlilleri burada devlet hastanedine yaptıramadığı için özel hastanede ücretli veya laboratuvara direk yaptırıyor tahlilleri. Ücret ödemek zorunda kalıyor. Sen Türkiye'yi çok mu ucuz zannediyorsun. SGK kapsamında sana ucuz gelebilir. Ama unutma SGK her tanıya ve tahlile ödeme yapmıyor. Bir çok tahlili ücretle yaptırmak zorunda kaldım ben. Arada denk geliyor özel sigortaya odetebiliyoruz. Boş boş yorum yapmayın. Beğenmiyorsanız gitmezsiniz olur biter. Gereksiz yere iftira atmayın kadına...

Yasemin

Hele ultrason babama çektirdim 2 ayrı ultrason 4000 TL verdik. Sen hangi 2500 TL den bahsediyorsun. Kalkmış boş yorum yapıyorsun. Azıcık ufak atin. Ben Azerbaycan'a gittim geldim ve şu an 6. Reçeteyi bekliyorum bu süreç içerisinde tüm masraflar dahil daha henüz 200 bin harcamadım. Kaldı ki sevinç hocanın kendisine muayene ve tetkikler için verdiğim toplam ödeme 40 bin olmadı. Geri kalan şahsi harcamalar ve ilaç bedelini sevinç hanıma yüklemeyin. Ne o cebinden mi çıkarıp verecekti siz ona gittiniz diye. Türkiye'de bir ara tedavi yapmaya kalktı Sağlık Bakanlığı engel koydu. Bu konuda neden Türkiye'de bu tedavi yok sorusunu Sağlık Bakanlığına sorun. Ücretin yüksek olmasının nedeni de döviz kurunu bu hale getiren hükumete sorun sevinç hanıma değil. Madem elinde liste var. Git yap tahlillerini yaz kendine kendi ilaçlarını, tedavi et çocuğunu. Seni zorla Azerbaycan'a gönderen yok. Çok biliyorsan otur oturduğun yerde. Türkiye'deki doktorlarla devam et sen. Psikolojik ilaçlarla veya diyetle belki düzelir.

Yasemin

Dünkü yorumuma ne oldu bilmiyorum ama madem göremiyorum tekrar cevap vereyim. Ben kendisinden tedavi alıyorum ve şu an 6. Reçetemi bekliyorum. Farkta belli çocukta. Boşa konuşuyorsunuz. İyileşen görememişsiniz ben gördüm ve iyileşme yolunda epey ilerleme kaydeden çocuklarda gördüm. Eğitimle bir yere gelemeyip tedaviyle fark yaratan cocuklarida gördüm. Hangi doktor özel muayenesine gitmeden önce size tahlil listesi verip yaptırıp gelin diyor. Ben 38 yaşımdayım ve birçok doktor deneyimim oldu özelde ve devlette öyle tahlil listesi verip yaptırıp yanıma gelin diyeni ne gördüm ne de duydum. Resmen sallamasyon yaşıyorsunuz hayatınızı. Her tahlil her hastanede yapılmıyor bu ülkede. Hele SGK ödemesiyle yaptirda göreyim. 2500 TL imiş. Bu tahlilleri ve ultrasonu hangi hastanede 2500 TL'ye yaptırabiliyoruz söyleyin bundan sonra oraya gideceğim. Bir d vitamini bedeli 3 ay önce 650 TL idi. Hatta ben bu ay özel bir hastanede oğlumun tahlillerini yaptım 4 tahlili SGK ödemedi 1500 TL verdim.

Hakan

Sevinç hanım ne yapıyor her gelen çocuğa guatr testi, kan testi, karaciğer ve safra kesesi ultrasonu başka yok bunları Türkiye'de yapsak kaç para en fazla 2500 TL tutacak Uçak parası otel orada ödenen muayene ve testler verdiği ilaçlar piyasanın kendisinde iki katı 150.000 / 200.000 TL gitti bile ortada hiçbir şey yok. İyi bir Hekim olsa testleri önden ister kimsede Azerbaycan'a gitmek zorunda kalmaz üstelik iyileşen hiçbir çocuğuda görmedik

Yasemin

Biz kendisinden memnunuz hem de 4. Reçeteye geçmedim henüz. Tahlil sonuçlarını gönderdim reçetemi ve ilaçlarımı bekliyorum. Sen 5 yılda sonuç alamadıysan reçeteyi uygulama yöntemine bakmak lazım. Hem dediğim gibi 5 yildir tedavi niye alıyorsun o zaman madem faydan yoktu. Maksimum 1,5 yıl dener insan memnun değilse. 5 yıl boyunca devam ettiysen demek ki fayda gördün ki devam etmek istedin. Kimi kandırıyorsun sen. 5 yıl boşa verecek kadar kafan çalışmıyorsa bunun suçu sevinç doktorda değil sendedir. İstediğin yere şikayet et. Benimde elimde ödeme belgelerim çocuğumun katettiği yolun videoları mevcut. Görelim bakalım kim haklı kim haksız. İnsanlara yalan söyleyerek tedavi haklarını ellerinden alamazsınız. Kimsede size inanmasın. Tekrar söylüyorum. Şimdi gidin istediğiniz yere şikayet edin. Asıl bu yazınızı sevinç hanıma ileteceğim dava açma hakkı kendisine verilmiş. Attığınız iftiranın bedelini kendisi size ödetir.

Yasemin

Kardeşim bende kendisine tedavi oluyorum ve oğlumdaki farkı görüyorum. Sen neden bahsediyorsun. Senin derdin ne çocukların şifa ihtimallerini elinden almaya çalışıyorsun. Sevinç hanimin tedavisiyle sonuç alamayacak olan yoktur. Senin tedavi aldığından bile şüpheliyim. Kaldı ki Sağlık Bakanlığı sevinç hanimi çok iyi biliyor. Kendisini güzelce misafir ediyor. Ac sayfasında gor fotoğraflarını. Senin saçma sapan şikayetine mi bakacak. Bir de sevinç hanım bakü'de muayene yapıyor, uzaktan tedavi yapıyor. Sen Sağlık Bakanlığına şikayet etsen ne yazar. Saçma sapan bir uğraş.

Tekin

Ben sizi anlamıyorum bizim insanımızı neden oraya yönlendiriyorsunuz kardeşim Allah'tan korkun. Tamam siz onun türyyedeki para avcılarından biri siniz. Bir de bakın orada otizm i kesin tedavi ediyorum diyor Siz bir annesiniz yakışıyor mu Allah aşkına. Sizi Allah'a havale ediyorum. Ben tavsiye etmi yorum. Kimse gitm esin ama siz Zeynep adına yorum yapıyorsunuz. Ayrıca Sağlık Bakanlığı na şikayet etmişim sizi de edeceğim bilginiz olsun siz ben size bütün faturaları atabilirim. 5 yıllık özür dileyecek misiniz. Peki siz hesap verebilecek misiniz hanım efendi. Niye onu savunmak sana düştü. Bana yalancısın deyip durma senide Sağlık Bakanlığı na şikayet edeceğim. Aynı zamanda normal avukat ile şikayet edeceğim. Bak sitesinde her gün ben bunu iyileştirdim diye foto ve video artıyor.

Yasemin

Gitmediğiniz beni zeynep hanıma benzetmenizden belli. Bir de 5 yıldır gidiyormuşsunuz. Al sana yalanın önde gideni hadi çocuklarda fark giremedin, 1 yıl gittin, 2 yıl gittin 5 yıl niye gittin o zaman. Kıbrısı bilmek için gitmeye gerek yok bu ayrı bir konu. Sevinç hanimin yanına 1 kere gidiyoruz gerisi online tedavi yapılabiliyor. 5 yıl önceki para durumuna bakaraktan yine 500bin harcamanız imkansız. Boş yere iftira atmayın. Yalancı olduğunuz her halinizden belli... Bu kadar çocuğun vebaline giriyorsunuz. Bari ilahi adaletten korkunuz olsun...

Tekin

Sen onun yardımcısı Zeynep hanım sın ben şimdi seni fotoğrafından tanıdım. Yazıklar olsun haram zıkk im olsun hakkim

Tekin

Maşallah Kıbrıs ta ne var ben bilmiyorum ama herhalde siz orallara gidiyorsunuz ben 5 yıldır gidiyorum. Beş yıl sonunda o kadar param gitti yazıklar olsun size de. Bu çocukların mağdur olması çok mu hoşunuza gidiyor. Ayıp ya hu

Tekin

Vallahi sen yalan söylüyor sun sen onun şakşak çısısın ne kadar para alıyor sun söyle. Neden bizim insanları oraya yönlendirip mağdur ettiriyorsun

Dr. Sevinç Aliyeva (Azerbaycan) Gerektiği Gibi İlgilenmiyor.

31 Mart 2024 12:50
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Dr. İbrahim Yılmaz 'da Yüksek Bedelle Aldığımız Hizmette Sonuç Görememek

05 Ağustos 2025 09:50