Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Metin Kuş Şikayetçiyim

10 Ekim 2024 22:01

Dr. Metin Kuş - Caddebostan - 13 Haziran'da oğlumu sünnet etti. Oğlum sünnetten çok korkuyordu, çok ağladı, çok korktu, çok bağırdı. Öyle böyle sünnet bitti. "Bize kontrole bile gerek yok 1 ay sonra ziyaretime gelirsiniz" dedi. Oğlumun pipisi tuhaf bir hal aldı, çiş yaparken zorlanmaya başladı. Kontrole gittik, pipisinde yapışıklık olduğu, derisinin yağlı olduğu 2. Kez operasyon olması gerektiğini söyledi. 10 Ağustos 2024 te ikinci operasyonu oldu oğlum. Çok ağladı, Çok bağırdı. Bu arada oğluma hep şakayla karışık, arada ciddi olarak "sorunlu, normal değil" yakıştırmaları yaptı. İkinci operasyondan sonra "Daha yapışmaz " dedi ve bizi gönderdi. Çocuğumun pipisi yine sünnetli gibi değildi, yine çiş yapması zorlaştı ve 22 Ağustos günü yine kendim randevu alarak kontrole gittik. Gayet rahat bir şekilde yine yapıştığını ve 3. Kere operasyon yapılması gerektiğini söyledi. Çocuk obez değil bir şey değil. Hafif kilolu 42 kilo bir çocuk. Tamam peki oldu diyelim. Madem böyle bir risk vardı; ikinci kere bile neden kontrole çağrılmadık, neden atıyorum bu kremi sürün, masaj yapın, ya da her gün mutlaka gelin ya da resim atın denmedi.? Babasıyla ayrı olduğumuz için, çocuk korkak olduğu için sorunlu, normal değil oldu. Sonuç mu? Özel bir hastanenin Çocuk cerrahisinden *** hocamızı bulduk. Öncelikle verdiği bir krem kürüyle halletmeye çalışacağını, her gün benden fotoğraf isteyip takip edeceğini söyleyerek yola çıktık umarım operasyonsuz atlatacağız. Hayatımın dersi oldu bana. Bu arada oğlum yüksek zekaya bağlı dikkat eksikliği olan bir çocuk, engelli falan değil yani. Aksine yaşından büyük bir farkındalığa sahip. Her çocuk sünnete gülerek girip, gülerek çıkmak zorunda kolay bir şeymiş gibi... Hepsini bir tarafa bırakıyorum. Madem böyle bir risk vardı neden 2 kez bunu yaşadık. Neden kontrole çağrılmadık neden takip edilmedik. Ya ben cahil bir insan olsam çocuğumu takip etmesem ne olacaktı.

İzmir Sünnet Kliniği Operasyon Sonrası İlgisizlik!

18 Ekim 2024 22:40

Özel Elif Tıp Polikliniği (Ankara) Sünnet Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!

27 Temmuz 2024 14:09

22 Ağustos 2023 16:45