05 Kasım 2023 12:57

Dermatoloji uzmanı dr. **’e bacaklarımdaki çatlaklar için gittim. 3 seans striort vakumlama + altın iğne + fraksiyonel lazer önerdi. Striort uygulamasının ağrılı olup olmadığını sorduğumda çok ağrılı olmadığını yüzeysel mikro hasar oluşturan bir işlem olduğunu söyledi ve oluşabilecek herhangi bir komplikasyondan bahsetmedi. 30.10.2023'e striort için randevu oluşturuldu. İşlemi yanında çalışan estetiysen yaptı. İşlem sırasında çok fazla canım yandı, etim koparılıyormuş gibi kontrolsüzce çekiştirerek vakumlama yapıldı. Acısına dayanamadığım için diğer seansları iptal ettirdim. Eve gittiğimde ağrılarım şiddetlendi, morluklarım arttı yürüyemez seviyeye geldim.
Korkup akşam 20.00'de doktorun asistanına mesaj attım geri dönüş yapılmadı. Geceye doğru iyice fenalaştım gece 12.30'da terlemeye midem bulanmaya, başım dönmeye başladı, gözlerim karardı sonrasında bayılmışım. Ailem uyandırmaya çalıştığında sesler boğuk boğuk geliyordu, görüntü bulanıktı, kulaklarım çınlıyordu kendimde değildim. Acil servise götürdüler. O sırada annem üç kez ** hanımı aradı hem bizi hem acil doktorunu işlem hakkında bilgilendirsin diye ama açmadılar. Hastanede işlemden dolayı iç kanama ya da kalp krizi olabilir şüphesiyle EKG çekildi kan tahlili yapıldı. Acil doktoru bayılmamın işlemden kaynaklı kalbe yeterli kan pompalanmamasından kaynaklandığını söyledi.

Ertesi gün ** hanıma ulaştığımızda akşam 6' dan sonra şirket hatlarının kapalı olduğunu, yaptığı işlemin arkasında olduğunu, işlemin mikro hasar veren bir işlem olduğunu söyledi. Bayılmam için ise işlem sırasında kendinizi çok kasmışsınızdır ve kas ağrısından dolayı ağrı şoku yaşamışsınızdır dedi. Kas gevşetici ve ağrı kesici almamı söyledi. Ben kas ağrısı yaşamadım kas ağrısı bütün bacakları etkiler benimse sadece bacaklarımın işlem yapılan bölgelerinde yoğun kanlanmadan dolayı ağrı ve basınç vardı. Bacaklarımdaki ağrı geçmesine rağmen çarpıntım devam ediyor tansiyonum yüksek çıkıyor. Sonrasında gittiğim kardiyoloji uzmanı da bayılmamın yaptırdığım işlemden kaynaklı kalbe yeterli kan pompalanmamasından kaynaklandığını söyledi ve çarpıntım için ilaç başladı.
Ben kötü bir yere gitmek istemediğim için bir doktorun kliniğine gittim ama ne işlem sırasında ne de sonrasında fenalaşıp ulaşmaya çalıştığımızda doktor yoktu. İşlem doktor kontrolünde yapılmadı. Hizmeti bir estetisyen verdi ve yaşadığım komplikasyonda sorumluluklarını yerine getirmediler.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Lasole Beauty Studio Botoks Ve Cilt Bakımı

11 Eylül 2023 12:24
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Songül Özcan Güzellik&Sağlıklı Yaşam Merkezi Mağduriyet Yaşama

Songül Özcan Güzellik&Sağlıklı Yaşam Merkezi Mağduriyet Yaşama
songul-ozcan-guzellik-saglikli-yasam-merkezi-magduriyet-yasama-1.jpg
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Balta Health & Beauty Kobay Olarak Kullanıldım Üstüne Deney İçin Sponsor Gibi Para Verdim

06 Aralık 2023 12:17

Vanessa Güzellik Merkezi İkinci Derece Yanık

16 Eylül 2024 16:55
Servetözdemir sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ameliyat Ve İhmalkar Tedavi Sonrası Zorlu Süreç

05 Mart 2025 20:32