Sena sonuçtan hiç memnun değil

DP Şampuan DP Çörek Otu Yağlı Şampuan Kaşıntı Yapıyor

DP Şampuan DP Çörek Otu Yağlı Şampuan Kaşıntı Yapıyor
11 Ocak 2024 19:01

Kuaförümün önerisiyle tuzsuz şampuan kullanmaya başladım. Doping'in çörek otu yağlı şampuanını aldım. Her gün duş alıyorum ancak aşırı derecede kaşıntı ve sivilce yapmaya başladı. İlk başta kepeklenme olduğunu düşündüm ama değil; cildim temiz ve ben kaşıdıkça ciltte soyulma başladı.

12 Ocak 2024 14:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili Tüketicimiz, Öncelikle Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz firmamıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. dp Daily Perfection ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla dp Daily Perfection

Sena
12 Ocak 2024 16:25

Benimle hemen iletişime geçiş sorunu çözdüler saç tipime uygun olan şampuanı göndereceklerini söylediler teşekkür ederim ilgililere keşke her sorun böyle hızlı çözülse :)

Sena
07 Ağustos 18:43

Kendileri çözeceklerini söylemişti ama çözmediler hazır uygulamaya girmişken güncelleyim dedim adres istendi yeni ürün gönderilecek falan yalanlarıyla yorumu kaldırttılar sadece başka hiçbir şey yapılmadı

Selçuk sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 00:28
"Gökhan bey benimle iletişime geçti ve sorunumu giderdi çok teşekkür ederim ilginiz için"
Fatma sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2023 11:36
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Şampuan Kullanımı Sonrası Saç Dökülmesi Ve Cilt Sorunları

29 Ocak 01:46