Berna sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:00

Köpeğimizi Dostum Pet Otel'e bıraktık. Sadece 4 gün kaldı. Gece aldık. Arka bacak üstleri yara içimdeydi. İltihaplı yara olmuş 4 günde. Çok ama çok üzüldüm. Ne video aldık ne fotoğraf. Bu durumdan da haberim yok. Eğer böyle bir sorun yaşanıyorsa neden haberim olmadı. Bu işi yapanlar kişilerin kötü durumlar olduğunda haber etmesi gerekir. Biz onlara can emanet ediyoruz. Köpeğimi yeni sahiplendim ve kaydını yaptırdım. Saldırgan tavrı sebebi ile tatile götüremedim. Köpeğimin özelliklerini belirterek onlara emanet ettim. Bana Batikon ile temizlenirken yara kremleri sürülürken haber verilmedi. Taa ki ben onu alınca yaraları görünce açıklama yapıldı. Çok ama çok çok üzgünüm yaşananlar sebebiyle!

02 Ağustos 2023 20:37 (Şikayetten 1 ay sonra)
Berna
Berna
02 Ağustos 2023 21:26

Ben de çok üzgünüm hala Çiko'yu toparlamak için uğraşıyorum ne yazık ki. Maddi ve manevi olarak çok yoruldum. Veteriner hizmetiniz olduğunu belirtip bu hale gelmesine izin vermeseydin çok mantıklı olurdu. Ben bu şeklide olduğunu bilsem köpeğim için dış parazit yaptırtmaz mıydım size? Ayrıca bu hale geldiğini de söylemediniz. İltihaplı yara ile aldım köpeğimi sizden. İlginiz ve alakanız üzücü. Çocuklar yaz aylarında kaşınır sıkça. Bu derece olduğunu bilmem gerekirdi. Eksik hizmet ve üzücü sonuçlar

Nur sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2023 09:47
Antalya Köpek Oteli Pişmanlığı
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 01:09
Köpeğimin Sağlığı Ve Güvenliği İhmal Edildi
Neda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 11:31

Therapy Hayvan Hastanesi Yavru Köpeğimin Hastalığı

17 Eylül 2023 03:05
Huseyın sonuçtan hiç memnun değil

ByVet Veteriner Kliniği (Çankaya) Veterinerim Pet Otel Mi Yoksa Hiçbiri Mi?

11 Eylül 2023 08:57