Doruk Çekirge Hastanesi Pişmanlıktır. Bir Daha Asla

17 Temmuz 2024 20:524.216

05.07.2024 Tarihinde Bursa Doruk Çekirge Hastanesi'nde eşim ücretli hatta söylenenin daha üstünde ücretle doğum yaptı. Bize sorulmadan ultrason ücreti adı altında ücret alındı. 09.07.2024 Tarihinde ilk kontrole geldik. Sarılık testi ücreti göz doktoru ücreti sürekli her ağzımızı açığımızda para para! Tüm ödemeler elimde mevcut. 06.07.2024 Tarihinde taburcu olurken 13.100 TL hastaneye ücret ödedik. Bu ücretin üstüne 9000 TL özel doktor ücreti ödedik. 09.07.2024 tarihinde ilk kontrole gittik. Göz doktoruna 1200 TL + Sarılık testi adı altında 86.88 TL ücret ödedik. Devletimiz 28 gün boyunca Yenidoğandan hiçbir şekilde ücret alınmaması gerektiğini belirttiği halde sürekli ücret isteniyor. 12.07.2024 tarihinde tekrar kontrole gittik tekrar ücret ödedik. 1200 TL + 86.82 kuruş çözüm bulunana kadar hakkımızı savunacağım.

1 Destek
18 Temmuz 2024 12:00 (Şikayetten 15 saat sonra)

Özel Doruk Bursa Hastanesi Temsilcisi Değerli Hastamız, Hastanemiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İllettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Sağlıklı günler dileriz. DORUK SAĞLIK GRUBU

Murat
11 Aralık 2024 21:10

Ne oldu büyük Doruk Hastanesi? Dönücektiniz? Haksız kazanç sahipleri?

Özel Sigorta Kapsamında Yüksek Muayene Ücreti Şoku

Bursa Çekirge Doruk Hastanesi kadın doğum doktoru M****** G**** Ö*****'e muayeneye gittik. Kapsamda özel sigortam olması...

Sağlık Sigortası Kapsam Dışı Ücret Talebi

"Özel sağlık sigortalar bölümünden H*** hanımla görüşme sağladık, hatanın hastane tarafından olduğunu bildirdi ödeme iptalini gerçekleştirdi kendisine teşekkür ediyorum."