Berke sonuçtan hiç memnun değil

Domino's Yağlı Güreş Olimpiyatlarına Katılan Peynirli Pizza

Domino's Yağlı Güreş Olimpiyatlarına Katılan Peynirli Pizza
19 Eylül 2024 20:18

Domino's'ta 19 Eylül 2024 günü sipariş verdiğim Üç Peynirli Pizza tamamıyla yağ içinde ve yenilemeyecek bir durumda geldi.

Bunu (0312) 351 51 51 telefon numaralı Ankara Yenimahalle şubesine bildirdiğimde "pizzadaki peynirler şubeden böyle geliyor. Yapabileceğim bir şey yok" diye cevap aldım ve hiçbir şekilde yardımcı olunup ürünün arkasında durulmadı.

Önceki adı 4 Peynirli olup sonradan 3 Peynirli olan bu pizzayı yıllardır sipariş veriyorum ve böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Bir pizza zincirinin en basit peynirli pizzayı bile doğru düzgün yapamaması çok gülünç bir durum.

16 Aralık 2024 14:23

Domino's pizzadan söylediğim 1 büyük boy pizza + 2 orta boy pizza siparişinde, orta boy pizzalar inanılmaz küçük geldi. Pizzanın boyutu elim kadar. Her zaman orta boy sipariş veriyorum ve hiçbir zaman böyle gelmedi.

Ayrıca, pizza baharatları eksik geldi. 3 pizza söylüyoruz, sadece 1 tane baharat geliyor.

Ek
Ek
dominos-pizza-boyut-ve-baharat-sorunu-3.jpg
19 Eylül 2024 20:22 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın , Berke A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 20:39

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

12 Mayıs 2024 22:29
Zekai sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 23:44
"İlgi ve alakanız için teşekkürler"
Domino's Pizza Soğuk Ve Geciken Pizza
Turgay sonuçtan çok memnun

22 Şubat 2025 16:06
"Arayıp ilgilendiğiniz için teşekkürler"
Tc Esin sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 20:25
Özgür sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2024 22:22
"Uzun uğraşlar sonucu iademi yaptığınız için teşekkürler."