Yakup sonuçtan çok memnun

Domino's Pizza Eksik Malzemeli Pizzalar

Domino's Pizza Eksik Malzemeli Pizzalar
13 Haziran 2023 23:37
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Şikayetvar ailesine sesimiz olduğu için teşekkür ederim. Beni arayan Domino's yetkilisinin kibarlığı cana yakınlığı ve çözüm odaklı oluşu için Domino's yetkilisi ve ailesine teşekkürler umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz sağlıcakla kalın.”

Bugün 61019049 numaralı sipariş numarası ile 5 adet pizza sipariş ettim 2 süperos 2 favori ikili 1 adet hediye, olan dopdolu extra siparişlerimden süperos içeriği (jambon, sucuk, sosis, mozerella, pizza sos, siyah zeytin, domates ve kekik) olması, gereken bize gelen ise sadece, zeytin ve, sucuk Domino's Pizza WhatsApp hattına şikayet için mesaj attığımda özür dileniyor sadece ben bunu kabul etmiyorum. Paramın veya aynı menünün iadesini talep ediyorum. Bu benim yanlışım değil.

14 Haziran 2023 12:43 (Şikayetten 13 saat sonra)
14 Haziran 2023 12:49

Dönüşünüzü bekliyorum.

14 Haziran 2023 19:01

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2023 19:04

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 17:43

25 Mayıs 2025 18:26