Adem sonuçtan çok memnun

Domino's Pizza Domino's - Ortadağ Şubesi/ İstanbul / Çalışanları Hakkında

26 Ağustos 2023 00:06

24 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arası 2 günlük akşam yemeğimi Domino's /Ortadağ şubeniz Sancaktepe adresinde yemek için ziyaret ettim.

Şubenizle alakalı çok büyük sorunlar mevcut. Böyle bir müessese de olmaması gereken şeyleri aşağıdaki gibi sizlere sıralıyorum. Lütfen şikayetime karşılık ne yapılması gerekiyorsa yapmanızı rica ediyorum.

Şikayetim aşağıdaki gibidir. 24 Ağustos akşamı şubenize gittiğimde tüm çalışanlarınız müşterinin oturması gereken dışarıdaki masaları kahvehane gibi yapmış tüm masalar sigara ve kül içinde. Ben oturduktan sonra masamı silme ve temizleme zahmetinde bile bulunmayan çalışanlar hiç hoş değil.

Pizzam geldi. Leş gibi masada yemek zorunda kaldım. Masada peçete bitmişti. Peçete istedim. Çalışan arkadaşlar peçeteler içeride beyefendi şeklinde bilgilendirmelerde bulundular. Peçetemi içeriden kendim almak zorunda kaldım. Neyse arkadaşlara uyarıda bulundum ama bir müşteri olarak çok kaale alınmadım. Çok enteresan bir durum gerçekten.

25 Ağustos akşamı yine ziyaret ettim pizzam hazır olunca gelip siz alabilirsiniz denildi bana. Ben uzun zamandır bu müessesede pizza yiyen biriyim neden getirmiyorsunuz dedim? Self Servis sistemi mevcut dediler. Bu konuda Self Servis hizmetine geçmişsiniz şikayetçi değilim fakat. Aynı gün pizzamı dışarıdaki yine leş gibi masada beklerken çalışanlardan birinin sigara paketini paşaya atıp karşımda bacak bacak üzerine atarak sigara içişi ne kadar doğru sizce?

Sizlerden konu hakkında geri dönüş ve yaptırım beklemekteyim. Hiç kimsenin ekmeği ile oynamak huyum değildir ama böyle müşteri memnuniyeti olamaz olmamalı. Geri dönüş alamazsam Domino's'un CEO'u ve yurt dışı yetkililerine kadar mail atmak zorunda kalacağım.

Bilgilerinize sunar. İyi çalışmalar dilerim.

Adem ş**

mekatronik mühendisi
GSM: +90 546923**

26 Ağustos 2023 12:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın , Adem Ş. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

26 Ağustos 2023 16:06

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Tuğba sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 22:02
"Arayan temsilci çok ilgiliydi çok memnun kaldım çok teşekkürler"
Domino's Şubesinde Rahatsız Edici Davranışlar Ve Hijyen Sorunu

12 Temmuz 2024 12:47