Domino's Pizza Cüzdan Bakiyemi Kullanamıyorum

21 Kasım 2023 21:393.196

Domino's Cüzdan bakiyemdeki 409 TL ile sipariş oluşturdum. Ödeme cüzdandan çekilip sipariş onaylandıktan sonra, 0850 201 35 20 numaralı telefondan arayarak, şubede ürün eksikliği sebebiyle siparişimin iptal edildiği bilgisi verildi. Şubeyi aradığımda yarım saat sonra tekrar sipariş verebileceğim söylendi. 1 saat bekledikten sonra tekrar sipariş vermek istediğimde cüzdanımdaki bakiyenin 0 olduğunu fark ettim. İptal edilmiş fakat para iadesi yapılmamış. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda 48 saat içinde geri yükleneceği belirtildi. Hem siparişim iptal edildi hem de param geri verilmedi. Bugün yemem gereken yemeği 2 gün sonra ancak alabiliyorum. Çünkü var olan paramı cüzdana yüklemiştim. Kötü bir durum, sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum.

22 Kasım 2023 18:13 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın , Emine P. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2023 18:17

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 23:47

Bugün bir pizza siparişi verdim pizza 1 saat 20 dakika gelmesi sürdü pizza 1 saati geçtikten sonra teslim edildi yapıldı ama gelmedi müşteri hizmetlerini aradım ve bir yanlışlık oldu deyip 10 dakikaya geleceği söylendi ve pizza geldi vehepsi birbirine girmiş şimdi bu nasıl hizmet şekli parasına gelince kuruşu kuruşuna alıp hizmete gelince gelişi güzel Ya işten çıkıp yemek söyleyip saatlerce bekleyip sonra onu yiyememek kötü bir durum insanları böyle mağdur etmeye hakkınız yok

Eki aç

Domino's Pizza Siparişim Rızam Olmadan İptal Edildi Ve İndirim Kuponum Da Boşa Gitti

9 Ağustos 2024 13:34734

"Teşekkür ederim"

Domino's Gelmeyen Pizzanın Parasını Geri Vermiyor.

6 Şubat 2024 18:281.014

Yanlış ve geç getirilen siparişin "iptal" edilmesine rağmen, yemediğimiz pizzaların ücretinin domino's cüzdan'a geri akt...

Domino's Gelmeyen Pizzanın Parasını Geri Vermiyor.

Domino's Para İadesinin Yapılmaması

12 Ekim 2023 11:50553

Domino's'tan 01.10.2023 tarihinde pizza siparişi verdik. Şubeyi adrese göre sistem otomatik atadı değişiklik yapamadık. ...

1 Destek

Oğuzhan
Domino's Pizza Saç Çıktı

Domino's PizzaSaç Çıktı

Yakub
Domino's Pizza Sipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Domino's PizzaSipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Emir
Domino's Pizza Kötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Domino's PizzaKötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Akif

Öne ÇıkanKonular