Domino's Pişmanlıktır Bir Daha Asla Sipariş Vermem

28 Eylül 2024 11:57

Domino's Pizza dan 21/07/2024 tarihinde 240 TL lik sipariş verdim, siparişim gelmedi, Domino's Pizza yı aradığımda paranın askıda kaldığını ve 7 gün içinde iade edileceğini söylediler. Benden tüm bilgilerimi almalarına rağmen belki 40 kez aradım hala mail atıyoruz dönüş yapılacak dendi. 2 aydır paramı yatırmadılar

07 Aralık 2024 04:02

27 Temmuz 2024 tarihinde Sodexo uygulaması üzerinden 240 TL pizza siparişi verdim. Siparişim gelmemesi üzerine müşteri temsilcisini aradım. Paranın askıda kaldığını ve 7 iş günü içinde yatacağını söyledi. O zamandan bu zamana kaç kez benden bilgilerimi aldılar iade edilecek üst birim ilgilenecek dendi ama aradan kaç ay geçti hala yatırmadılar. Her aradığımda üst birime aktarıyoruz dendi. Böylesine büyük bir firma olmasına rağmen benim sorunumu çözmediler.

16 Ekim 2024 19:15

Domino's Pizza dan 27 Temmuz tarihinde 240 TL lik pizza siparişi verdim. Sodexo uygulamasından anında ücret kesintisi oldu ama siparişim gelmedi. Paranın askıda kaldığını ve tarafıma ödenecek diye kaç aydır bekliyorum. Ekim ayına girdik her aradığımda üst yetkiliye mail atıyoruz diyerek konuyu kapatıyorlar. Sizin için belki küçük bir meblağ ama benim öğle yemeği param. Umarım bu yazışım faydalı olur da hakkım olan ücret iadem yapılır.

28 Eylül 2024 12:10 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın , Yasin A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

28 Eylül 2024 15:51

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

01 Kasım 2024 17:13

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

30 Ekim 2023 15:22

11 Temmuz 2024 16:39
Zeynel sonuçtan memnun

03 Ocak 2025 12:42
"Benimle iletişime geçip sorunu hızlıca çözüme ulaştıran merve hanıma özverili çalışmasından dolayı çok teşekkür ederim"
İptal Edilen Siparişin İadesi Yapılmıyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:27
Domino's Sipariş İptali Sonrası İade Problemi