Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Ban Yedim

Hamza
17 Haziran 2024 09:13

Dolap hesabım bugün sebebini bilmediğim bir nedenle kapatıldı. Lütfen yardımcı olun, kusurlu hiçbir hareketim olmamıştı. Erken yardımcı olursanız memnun olurum. Gmail'den yazdım fakat bakan olmadı. Siparişime bakmam lazım, hızlı olursanız sevinirim. @cabukhamza780

18 Haziran 2024 22:46

Merhaba, ben dolaptan bir ürün sipariş ettim ancak satıcı henüz kargoya vermemiş. Ürünü satın aldığım hesap kapatılmış, satıcı ürünü kargoya vermediği gibi kargo kodu da almadı. Benim hesabım da üç gün önce kapatıldı ve bu yüzden ürünü iptal edemiyorum. Satıcının hesabı da kapanmış, dolayısıyla istese de kargoya veremez. Ben de hesabım kapandığı için iptal işlemi yapamıyorum. Paramı geri almak istiyorum

17 Haziran 2024 13:04

Uygulamadan bir ürün satın aldım ve ertesi günü hesabım kapatıldı. 2. Haftasındayım bu durumun defaatle mail yolladım bu durumla alakalı başta bana ilgileneceklerini söylediler ve ardından bir daha dönmediler. İçeride param kaldı ve geri de yatmıyor hesap öylece kapatıldı lütfen yardımcı olun

17 Haziran 2024 11:05

Hesabım kapatıldı, giremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Siparişlerim vardı, kargoya verildi mi iptal mi oldu? Hiçbir bilgim yok. Yanlış bir şey yapmadım. Ayrıca, hesabım geçici olarak mı kapandı yoksa süresiz mi kapandı? Bunun da bilgisini almak istiyorum. İçinde bir sürü favorilerde ürün vardı, hepsini nasıl bulabilirim?

25 Nisan 2024 00:44

Pelin
18 Nisan 2024 23:01
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
22 Ağustos 2025 16:07
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alma Sonrası Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Erişim Sağlayamıyorum

Hüseyin