Esra sonuçtan hiç memnun değil

Psikolojik Danışmanlara Yapılan Haksızlık

12 Aralık 2024 20:52

Doktor Takvimi'nin artık psikolojik danışmanlarla çalışmama kararı alması gerçekten üzücü. Bugün öğrendim ve çok şaşırdım. Bu işte Türk Psikologlar Derneği'nin etkisi olduğu açık. Ancak psikolojik danışman arkadaşlar bu duruma sağlam bir yanıt vermezse, kendilerine de haksızlık etmiş olurlar. Durum hem derneğe iletilmeli hem de gerekirse Türk Psikologlar Derneği ve Doktor Takvimi hakkında yasal adımlar atılmalı. Siz kimsiniz ki yetkinliği ve yeterliliği psikoloji mezunlarından önde olan bir meslek grubunu keyfi bir şekilde uygulamadan hariç tutuyorsunuz? Doktor Takvimi'nin bu tutumu asla kabul edilemez. Gerekli yanıt tüm meslek grubu tarafından verilecektir. Türk Psikologlar Derneği de kendi tutumunu gözden geçirmeli. Olay, artık randevu oluşturma uygulamalarına müdahale etmeye kadar geldi. Uygulama gerekli tepkiyi alacaktır.

Begüm
Begüm

Bugün ben de 23.12.2024 saat 13.28'de Doktor Takvimi tarafından arandım ve Temmuz ayı itibariyle PDR mezunlarıyla çalışmayacaklarının kararını aldıklarını ve sistemimin kapanacağını söylediler. Devletimizin bize sunduğu ve maddi manevi emek harcadığımız bu hakkı özel kurumların tehdit edercesine elimizden alacaklarını düşünmeleri beni güldürüyor. Elbette ki Türk PDR Derneğimiz bu konuyu ele alacak ve gereğini yapacaktır.

Psikolojik Danışmanlık Mezunlarına Haksız Uygulama

05 Mart 2025 13:56
Psikolojik Danışmanlık Mezunlarına Haksız Uygulama
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 22:52

23 Aralık 2024 14:17