Ela sonuçtan çok memnun

Doktor Takvimi Sitesinin Üyelik İptalini Gerçekleştirmemesi

Doktor Takvimi Sitesinin Üyelik İptalini Gerçekleştirmemesi
12 Eylül 2024 12:46

Haklı sebeple sonlandırılmayan üyelik iptalini gerçekleştirmiyorlar. Psikolog olan kızım halen yüksek lisans öğrencisidir, bu siteye kayıt oldu. Üyelik ücreti olan 2500 TL civarı benim kart numaramı vererek işlemi tamamladı. Kartımın limitinin yetersiz olmasından dolayı olacak ki (bir ayı geçtiğinde bildirim yapılması gerekirken) üç ay sonra tarafımıza mesaj gönderildi. 'Ödeme 9.595,20 TL ödeme yapın yoksa finans ekiplerimiz yasal bildirimde bulunacaktır' diye. Kendisine bu kadar yüklü ödemeyi yapamayacağımı, kızım başka bir meslek dalıyla ilerleyeceğinden dolayı üyelik iptali gerçekleştirilmesi talebinde bulunduğunda (sözleşmeyi haklı sebeple fesih etme hakkı bağlamında) talepte bulunduk. Ancak yardımcı olmak yerine matbu mesajı tekrar ilettiler tarafımıza. Bu haksız bir bildirimdir. Tabii ki hukuki hakkımızı arayacağız ancak bu şekilde hizmet veren bir işletmenin bu yaklaşımı çok haksız geldiğinden diğer üyelere ve üye olacaklara dikkatli olmaları ve asla üye olmamaları hakkında bir uyarıda bulunmak istedim. Firma çalışanı olarak kendini tanıtan y**** Bey'e bu hatanın düzeltilmesini buradan da iletip iletişime geçilerek haklı talebimin yerine getirilmesini istiyorum.

13 Eylül 2024 10:28

Müşteri temsilcisi ile görüşüp kayıt yaptırdım dönüş yapılsın diye ne arayan var ne de soran gelişme olursa buradan bildirim yapacağım

14 Eylül 2024 21:27

Hala benimle iletişime geçen olmadı bilginiz olsun cinsiyetlerini anlamanız için buradan bildirim yapacağım

26 Eylül 2024 10:06

Ne yazık ki hiçbir gelişme yok bunu şaşırarak bildiriyorum bu tür bir sorunla muhatap olacağımı hiç düşünmemiştim süreci hayretler içinde takip ediyorum. Telefonla defalarca kez iletişime geçtiğim halde durumla ilgili herhangi bir cevap yok

Fatih

Merhaba güzel diyorsunuz ama Sibel hanıma nasıl ulaşabiliriz teşekkürler

Boss

Selamlar, durum nedir? Bu durumu bir yakınım bu hafta yaşadı ne yaşadınız ne yaptınız merak ediyorum aynı şekilde ilerlemek isteriz

Aslı

Merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de psikoloğum ve aynı sorunu yaşadım. Hiçbir vaatlerini yerine getirmiyorlar maalesef. Mağdur edilenler olarak bunu dava sürecine taşımayı düşünüyorum. Siz de hakkınızı aramak isterseniz dönüş sağlayabilirsiniz. Sürekli olarak manipüle edilip yanlı cümlelerle paramızı emeğimizi ziyan etmelerinden ve düzenin böyle gitmesinden çok sıkılmış durumdayım. Umarım bir farkındalık yaratmak da mümkün olur. Hepimiz adına üzgünüm.

Ela

Merhaba doktor takviminde görevli Sibel hanım var o kadar orta yol bulmaya çalışan biri ki şirket mantığıyla çok ters onunla iletişime geçmeye çalışın elinden geleni yapacaktır şirketin en büyük şansı mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim bol şanslar dilerim.

Psikolog Olarak Uygunsuz Mesajlar Ve Üyelik İptali Sorunları Yaşadım

Gözde
15 Ağustos 12:03
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Doktortakvimi.com Uzman Hesapta Hizmet Ve İlgisizlik Sorunu

Şüheda
19 Eylül 2024 19:03
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Sevim
08 Şubat 2024 01:09