Doğa Sigorta Kasko Poliçesi Hizmetleri Hakkında Tarafsız Bir Değerlendirme

15 Mart 2024 18:27

Doğa Sigorta'dan kasko poliçesi yaptırdım ve maalesef memnun kalmadım. 10.03.2024 tarihinde meydana gelen ve haklı olduğum bir kazada, ikame araç temininde yaşanan aksaklıklar nedeniyle mağduriyet yaşamaktayım. Sorumsuz bir eksper firmasının tutumu nedeniyle ikame araç sağlanamıyor. Her gün Doğa Sigorta ile eksper firması arasında yaşanan iletişim sorunları devam ediyor. Bu durumdan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Yakın çevreme ve tanıdıklarıma bu deneyimimden bahsedeceğim ve sosyal medyada paylaşmayı düşünüyorum. Aracımın plakası 35 BFV 185, poliçe numaram ise 127954685'tir ve iletişim numaram 0537*****43'tür.

15 Mart 2024 18:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz mesai saatleri içerisinde en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

18 Mart 2024 11:19

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Talih
Talih

Dostum geçmiş olsun, daha çok iki arada kalırsın. Sadece bu yazdıkları sizinle iletişime geçilecek yazısını yazarlar. Geri dönmezler işini görmezler

14 Şubat 2024 19:38

24 Ocak 2024 11:45
Vahit sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 20:11
"İkame araç ile ilgili prosedürü bilmiyor olmam dolayısı ile fazla beklentiye girmişim. Süreç ilerledikçe ikame araç tahsis edildi. Keşke Müşteri hizmetlerini ilk aradığım kişi aşamalar hakkında bilgilendirse idi. İlk aradığımda aracın serviste hasar kaydı açıldıktan sonra araç verilir denildi, sonra Exper görmesi gerekiyor ondan sonra denildi, ondan sonra da experin raporu kayda girmesi gerekiyor diye taksit taksit söylenildi. Her defasında beklentiye sokuldum."
Doğa Sigorta Mesai Saatlerinde İkame Araç Temin Edemiyor