Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Kartal Kampüsü Kötü Muamele!

05 Mayıs 2024 22:38

Oğlumuz bu sene birinci sınıfa başlayacak. Nisan ayının son haftası görüşme için gittik ve bize birkaç gün sonra döneceklerini söylediler. Bu arada Mayıs ayında fiyat güncellemesi yapacaklarını da görüşmede belirttiler. Bize geri dönüş yaptıklarında, kendisini okul müdürü olarak tanıtan bir kadın, çocuğumuzu okula alamayacaklarını, uygun olmadığını belirterek, Mayıs ayında tekrar gelmemizi önerdi. Birincisi, bu kişiyi Doğa Koleji yetkilileri nasıl okul müdürü yapmış merak ediyorum. Okul müdürü olarak görev yapan bu kişiyle okuyan çocuklara çok üzülüyorum. İkincisi, o hafta neredeyse Kartal civarındaki tüm özel kolejlerle görüştük ve hepsi çocuğumuz için rehberlik testi yaptı. Hepsi olumlu sonuç verirken, Doğa Koleji'nin sırf Mayıs ayı fiyatlarından kayıt yapmak için ayrıştırıcı ve aşağılayıcı bir tutum sergilemesi kabul edilemez. Madem çocuğumuz onlara göre uygun değil, Mayıs ayında ne değişecek? Amaçları açıkça belli. Bildiğim kadarıyla, çocukları ayrıştıran ve aşağılayan bir ticarethane gibi davranıyorlar. Bedava bile olsa, bu kurumdan ve idari yöneticilerinden uzak durmakta fayda var.

05 Mayıs 2024 22:49

05 Mayıs 2024 22:48

06 Mayıs 2024 10:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Hüseyin S. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Okulun Tutarsız Fiyat Politikası Mağduriyeti

29 Ocak 2025 09:17

Kapora İadesi Yapılmayan Okulda İlgisizlik Ve Güven Sorunu

14 Temmuz 2025 20:02
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Çayyolu Günlük Zam

11 Ocak 2024 15:17

Doğa Koleji'nde Yaşanan Eğitim Ve İade Sorunları

19 Mart 2024 11:15
Sıdıka sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 16:53