Forex Yatırımında Sahte Sigorta Belgeleriyle Mağduriyet

Dmd yatırım, destek yatırım, boa yatırım adı altında ben aradılar. Yurt dışında faaliyet gösteren forex şirketi olduğunu söyleyen bir firma olduklarını söylediler. Ben anlamam dedim biz size yardımcı oluruz. Çık ikna edici konuştular. Belgeleri kontrol ettim böyle bir firma olduğunu gördüm. Evrakları okudum ama böyle bir evrak ama bu evrak ile yazışma yaptığın zaman Londra'daki sigorta şirketinden zararı talep ettiğin zaman böyle bir firmanın bu sigortası olmadığını söyleyerek işlem yapmadılar. Bu firmanın belgesinin olmadığı diye bir mesaj aldım fca diye şirketten. Dikkatli olmamı istediler.
Gelişme
Vip. Dmdtr.com isim değiştirmiş dikkatli olmanızı istiyorum benim düştüğüm hataya sizde düşmeyin bu firmalar sürekli isim değiştirerek milletin geleceğini çalıyor dikkatli olursanız iyi olur ben bir hata yaptım sizde bunların ellerine düşmeyin dmd yatırım aynı ekran aynı düşünce insanların emeklerini nasıl alabilirim nasıl elindeki götürebilirim çok ikna ediciler

Dmd yatırım adı altında faaliyet gösteren firma ilk dmdyatırım.com internet adresinde daha sonra dmdyt.com internet adresinde şu anda destekytr.com internet adresinde başkalarının birikimlerini almak için uğraşıyor

https://destekytr.com/ adresinde faaliyet göstermekte yeniden herkesin parasını alacaklar arkadaşlar bunlara güvenme bu mesajlar silinecek çünkü bu mesajı ihbar edecek bunlar biliniz arkadaşlar evraklarınızla cum. Savcılığına başvurun tek kişi olunca ilgilenmiyorlar çok kişi şikayet ederlerse dikkat çekiyor korkmayın onlar bizden korksun şirketleri nerede olduklarını bulmaya çalışıyorum şirketin biri Bursa'da birisi ikisi Hatay'da gözüküyor

Dmd yatırım şirket yeni sayfa açmış

Arkadaşlar bu kişilere ulaşan var mı


Aralık ayının başından beri talep ediyorum. Para çekimi yapamıyorum.