Diyanet İşleri Başkanlığı 4 6 Yaş Kur'an Kursu Ücretleri

06 Eylül 2023 14:46

Ankara Mamak Boğaziçi 4 6 yaş Kur'an kursunda aidat adı altında 750 TL aylık ücret talep ediliyor. Oğlum bu sene ana okuluna gideceği yerde anne ve babası olarak kuran kursuna gitmesini arzuladık aylık 750 TL kırtasiye masrafları temizlik malzemeleri ve her hafta beslenme ihtiyaçları bizlere ait iken bu ücret aidat adı altında toplanması ne kadar doğru bizler anne baba olarak çocuklarımızın daha iyi bir insan olarak uğraşırken kuran kursunun her sene bu fiyatı artırması ne kadar doğru alınması gerekenleri bizler alacaksak toplanıyorsa öğretmenlerin maaşlarını biz mi veriyoruz. Sonuç olarak tek maaşla geçinen insanların bu ücreti ödemesi çok zor üstelik önümüzde kış anne babalar olarak çocuklarımıza gerekli dini eğitimi bu şekilde zorlanmak ve bu ülkede yaşamak açıkçası biraz üzdü. Bizi lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz?

Gülsüm
Gülsüm

Bende şimdi duydum çok haklı bir serzeniş bilgi için aradındıgımda 700 TL aidat dedi beslenme her şey sizden dedi çok şaşırdık eşimle birlikte aylık 3 milyara dayanır özel istenen beslenmesiyle bu duruma el atılsın çocuklarımız dini eğitimsiz büyümesin müslüman ülkesinde ıstıyoryz

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an Kursu Aidatına Gerekçesiz Ve Yüksek Zam

04 Eylül 2025 18:32