Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Estetik Başakşehir Şubesinden Aldığım Hizmetten Memnun Kalmadım

25 Ekim 2023 18:47

Dilan polat Başakşehir şubesinden aldığım tüm vücut lazer işleminden ve şubeden memnun kalmadım. Kist hastalığı olan bir insanım, zamansız kadınsal durumlarımdan ötürü aldığım tarihte randevuma gidemeyebiliyorum. Aradığımda randevuya yarın gelemiyorum, bu ay içinde bir gün tekrar verir misiniz diye soruyorum, fakat iki ay sonraya randevu veriyorlar. Doluyuz, yoğunuz diyorlar, ama beni ilgilendirmez, bu işi yapıyorsanız bunu da düşünmeniz lazım.

Biz not alıp boş yer olunca ararız veya şikayetinizi not alıyoruz dediler, ilgileneceğiz dediler, fakat asla dönüş olmadı. Boş yer var mı diye kendim aradım, oluştu AA aramadık mı dediler. Sorunlarım var, yetkili ile görüşmek istiyorum dedim, izinde dediler. İki hafta sonra özge hanım size döner dediler, fakat bekledim dönülmedi. Aradım, özge hanım tatilde dendi, bende boşa beklemiş oldum.

Tüy dökülmesi yaşamıyorum, önceden de lazer uygulaması almış biriyim, 4. Seanstan sonra diyorsunuz, ama 3 seans oldu. Bir tanesi de mi düşmez yani? Her gittiğimde başka bir eleman giriyor ve yapışları birbirinden çok farklı. Lazer geçmişim olduğu için yapan elin çok etkili ve önemli olduğunu biliyorum, birinde çok canım acıyor, birinde hiç acımıyor. Geçmişimi bilmediği için yeni uzman da atış derecesini bilmiyor. Ben bu şubeden hizmet almak istemiyorum.

Dilan Polat Estetik Başakşehir Şubesinde Lazer Epilasyon Sorunu!

01 Ağustos 2024 15:58
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 23:20

09 Şubat 2024 13:23