Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Amasya Dijitsu Servisinin Etik Dışı Uygulamaları

Hakan
22 Ekim 2024 14:32

Dijitsu markalı klima aldım ve kurulumu için servisi aradım. Servis Amasya'daki şubeye yönlendirdi. Amasya Dijitsu yetkili servisi beni aradı ve kurulum randevusu verdi. Sonrasında saha personeli de beni aradı, ben benim yapmam gereken bir şey var mı diye sordum ve bana sizlik bir şey yok dediler. Sonrasında kurulum için geldiklerinde dış üniteye giden borunun camdan geçmesi için delik açılması gerektiğini söylediler. Kendileri açamıyormuş deliği ( servisin camı kesememesi garip çünkü her evde bunun yapılması gerekiyor o ekipman olmalı onlarda ) başka bir güne randevu verdiler. Başka müşteriye gideceğiz dönüşte size uğrarız tekrar dediler. Ben de parayla camı kestirdim, tekrar aradım servisi ve bana gelmek için 600₺ istiyoruz dediler.

Şimdi soruyorum neden camın kesilmesi gerektiğini baştan söylemediler? Her gün klima kuruyor sonuçta bu insanlar. Ya da neden cam kesme aparatı ( ki çok ucuz bir alet ) yok kendilerinde.

Ya da neden başka müşteriden şubeye dönüşte bana uğramak için 600₺ daha istiyorlar.

Bu Amasya Dijitsu servisi kesinlikle etik bir anlayışla hareket etmiyor. 600₺ müşteriden para almak için başta vermeleri gereken bilgiyi gelince veriyorlar. Her gün 5 müşteriden 600₺ alsalar zaten kurulum parasından fazla para kazanırlar.

Kesinlikle Dijitsu marka beyaz eşya alırken bunları bilin. Servisleri tam anlamıyla rezil.

04 Ağustos 13:52 (Şikayetten 9 ay sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
24 Haziran 2024 14:09
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
22 Mayıs 2024 13:03
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Ücretsiz Montaj Vaat Edildi, Ekstra Ücret Talep Edildi

Nadir
22 Temmuz 11:16

Nejla
02 Aralık 2023 11:16
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Klima Servis Sorumsuzluğu Ve İş Aksatması!

Bekir
01 Şubat 2024 20:16
Dijitsu Klima Servis Sorumsuzluğu Ve İş Aksatması!
Dijitsu Kategorileri