Türk Telekom Ev İnterneti Evrakları Ve Dijital Kurye Gecikmesi

Türk Telekom Ev İnterneti Evrakları Ve Dijital Kurye Gecikmesi

Nisan ayında Türk Telekom firmasından almış olduğum ev interneti aboneliğine ait üyelik sözleşmesi evraklarının tarafıma ulaştırılması için Dijital Kurye üzerinden 16.04.2024 tarihli randevu oluşturulduğu bilgisi iletildi. Ancak Dijital Kurye ekipleri henüz tarafıma dönüş yapmadı. Konunun çözümü için WhatsApp üzerinden kendilerine mesaj attım; fakat mesajıma bile dönüş yapılmadı. Bugün kontrol ettiğimde ise randevunun 23.04.2024 tarihine ertelendiğini GO

19 Nisan 2024 11:36 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhabalar, Yaşanan olumsuz deneyiminiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kontrol sağlayabilmemiz amacıyla teslimat numarası ya da işlem sağlanan GSM numaranızı iletebilir misiniz?

Merhabalar, Randevu gününüz 23.04.2024 tarihi için görüntülenmektedir. Kuryelerimiz saat 08.00 ile 18.00 arası hizmet vermektedir. Bölgedeki yoğunluğuna göre çalışma saatleri değişkenlik gösterebiliyor. Kurye rotasyonuna göre ikametinize gelmeden önce sizlerle iletişime geçmektedir. Kuryeden arama beklemenizi rica ederiz. Yanınızda t. C. Vatandaşlık Kimlik Kartınızın bulunmasını rica ediyoruz. Sadece işlemin yasal sahibi ile imza süreçlerinin tamamlatılabildiğini belirtmek isteriz. Ziyaret sağlanmadan önce arama sağlanacağını belirtmek isteriz. İyi günler dileriz.

23 Nisan 2024 14:35

Gün boyu sizi beklemek zorunda mıyız. Bilgi çağında imza için evden çıkamıyor, planlarımızı iptal ediyoruz. Halen arayan soran yok

23 Nisan 2024 19:52

2. Randevuya da arayan soran, gelen giden olmadı. Daha kaç randevu daha erteleyeceksiniz. İnternet çağında abonelik sözleşmesini imzalayamıyoruz şaka gibi. Gerekli altyapınız yoksa neden mağdur ediyorsunuz insanları.

Merhabalar, Yaşadığınız üzücü deneyim için üzgünüz. Paylaşmış olduğunuz numaradan teslimat gözükmemektedir. Müşteri Adı, Soyadı, teslimat numarası veya işlem yapılan telefon numarası paylaşabilir misiniz? Gönderinizi tekrar kontrol ederek yardımcı olmak isteriz.

30 Eylül 2024 10:20

Kendim bireysel olarak bayiye gidip imza attım siz zahmet etmeyin.

Merhabalar, Yaşanan gecikme için bizde üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, İyi günler dileriz.

Dijital Kurye Ev İnterneti Başvurusunda Kurye Randevu Sorunu

Türk Telekom ev interneti başvurusu yaptım. Sözleşmenin dijitalkurye tarafından bana gönderileceği bilgisi verildi. 17.0...

Dijital Kurye Ev İnterneti Başvurusunda Kurye Randevu Sorunu

Dijital Kurye Türk Telekom Randevu Gecikmesi Ve İletişim Eksikliği

Türk Telekom evde internet başvurusu yaptım ve Dijital Kurye ile randevu günümü 16.03.2024 tarihinde yaptım ama hala gel...

Tümünü Gör
Dijital Kurye Teslimat Yapmadı!

Dijital KuryeTeslimat Yapmadı!

Tayfur
Dijital Kurye Hüsranı!

Dijital KuryeHüsranı!

Hasan
Dijital Kurye Hiç Gelmedi

Dijital Kurye HiçGelmedi

Hasan
Dijital Kurye Yalancı Beni Aramadan Kapımın Ziline Bilene Basan Olmadı!

Dijital KuryeYalancı Beni Aramadan Kapımın Ziline Bilene Basan Olmadı!

Salime
Dijital Kurye Ve Bu Şirketle Çalışan Türk Telekom'dan Şikayetçiyim!

Dijital Kurye VeBu Şirketle Çalışan Türk Telekom'dan Şikayetçiyim!

Havva
Dijital Kurye Sim Kart Teslimat Sıkıntısı!

Dijital Kurye SimKart Teslimat Sıkıntısı!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular