Cane sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Diş Kliniği (dijitaldentalklinik.com) Tedaviden Memnun Kalmadım

25 Ocak 2024 13:56

Tedaviden memnun kalmadım dişlerimi komple yaptırdım ilk başta sorun yoktu sonra doktor değişti kalan tedavimde yaptırmaya başladığımda defalarca sorun yaşadım ve şu an kanal tedavisi yaptığı dişimden ağrısından ağlıyorum devlet hastanesine gittim çekmedi dış tedavisi gördüğüm dijital-clinic klinik kapalı eziyet çekiyorum şu an resmen. Defalarca doktora anlatmaya çalıştım dişlerimde sorun var ağrı var diye normal normal deyip beni geldiğim gibi geri gönderdi.

Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması

11 Eylül 2023 18:32
Maksident Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yaptığı Dolgunun Ardında Durmaması
Ömer sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 15:11
"Müdüre Meltem hanıma teşekkür ediyorum alakası ve şikayetimin giderilmesi noktasındaki hassasiyeti için. Kanal tedavilerimin hepsini tekrardan yapan İlçi Berk hocama teşekkür ediyorum kanal tedavi öyle yapılmaz böyle yapılırı gösterdiği için. Kendisi alanında gerçekten uzman. Şimdilik ağrılarım geçti çok şükür. İşine saygı duyan ticariden çok insani yaklaşan herkese tekrar teşekkür ederim. Doktorunuzu iyi seçin. Baktınız size sürekli bir şey çıkarıyor ek masraf yüklemeye çalışıyor uzun sürmesi gereken bir işi 5 dakika da yapıp bitti diyorsa bir daha o doktora muayene olmayın derim. Saygılarımla"

21 Kasım 2023 14:45

Özel Nefes Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi Yaptırdım, Üslupsuzluğa Maruz Kaldım!

20 Eylül 2023 17:11