Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa'da Elektrik Sorunu

18 Ağustos 2024 11:24530
16 Ağustos 2024 19:34

Şanlıurfa özellikle Doğukent Mahallesinde 3 gündür saat 18.00 sularında elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Hiç anlam veremediğim hat arızasının saat tam 18.00 de olması. Yetkililerden yardım değil çözüm bekliyoruz. Tam 1.5 saattir elektrik kesik durumda.

19 Ağustos 2024 08:47 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Ertekin B. 29754305 numaralı şikayetiniz değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede şikayetinize ilişkin tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İstek, öneri ve şikayetlerinizi Dicle Elektrik Mobil uygulamamızdan veya web sitemizde yer alan online işlem merkezinden bize iletebilirsiniz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Müşteri Memnuniyeti Merkezi

19 Ağustos 2024 13:34

Sorun çözülürse teşekkürü o zaman gerçekleştireceğim.

21 Ağustos 2024 19:03

21.08.2024 saat 17.40 tan şu anda saat 19.00 yine elektrik kesilmiş durumda, 186 yı aradığımda altyapı çalışması denilmekte, müşteri temsilcisi ile görüştüğümde trafo arızası denilmekte ve yine ne hikmetse aynı saatte elektrik kesintisi yaşanıyor. Çocuk mu kandırıyorsunuz? Beni aramayın şu mahallenin elektriği kesilmesin sizden başka bir şey istemiyoruz, eşimden daha fazla Dicle Elektrik personelleri ile görüşüyorum, ayıp, yazıklar olsun verdiğiniz hizmete.

21 Ağustos 2024 19:34

Müşteri temsilcisi ile görüştüm trafo arızası denilmişti, elektrik 17.40 ta gitti saat 19.33 personel trafoya şu anda geldi.

Tümünü Gör
Dicle Elektrik Dağıtım Sokak Lambası Yanmıyor!

Dicle ElektrikDağıtım Sokak Lambası Yanmıyor!

Gurbet
Depsaş Enerji Elektrik Direğinin Uygunsuz Yeri

Depsaş EnerjiElektrik Direğinin Uygunsuz Yeri

Ömer
Dicle Elektrik Dağıtım İhmali!

Dicle ElektrikDağıtım İhmali!

Ömer
Dicle Elektrik Dağıtım Elektrik Direğinin Olmaması Ve Elektrik Akışının Sağlanmaması

Dicle ElektrikDağıtım Elektrik Direğinin Olmaması Ve Elektrik Akışının Sağlanmaması

Ümit
Dicle Elektrik Dağıtım Panosu Kırık