Hasan sonuçtan hiç memnun değil

DHL Lojistik İletisim Sıkıntısı

26 Temmuz 2024 12:24

Samsung'dan telefon aldım takip kodu geldi DHL lojistikten. Kendilerini arıyorum üslupsuz bir şekilde Samsung ile görüşün bizlik bir durum yok diyorlar. İletişim sıfır yardımcı olmaya bile çalışmadan yüzüme kapatıyor telefonu. Samsung'u aradığımda firmanın takip sisteminde hata olabilir dediler ve ellerinden geldiğince yardımcı oldular ama bu firma ile çalışmaları hiç olumlu değil Samsung gibi bir markaya yakışmıyor

Ali
Ali

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. TV aldım 8 gündür DHL lojistikte. Son teslim tarihide geçti.

Turgut
Turgut

Merhaba Aynı sorunu bende yaşıyorum. Sorunu çözebildiniz mi? 2 gündür Samsung müşteri hizmetlerinden bilgi almaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde düzgün bilgi vermiyorlar. DHL lojistik firmasıyla gönderim yapıyorlarmış ne müşteri hizmetleri var ne karşında muhatap. Samsung'ta aynı şekilde sorunu çözmemek için elinden geleni yapıyor.

Hasan
Hasan

Henüz çözülmedi 1 2 gün içinde teslim edilir diyor Samsung ama ortada hiçbir şey yok daha önce yerli firmalarla gönderdiler hiç sorun yaşamadım ama bu DHL ilgisiz alakasız bir firma çıktı

Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Teslimatında DHL Sorunu

26 Haziran 2024 15:03

24 Temmuz 2024 01:22
DHL Samsung Klima Siparişimde Kargo Sorunu Ve İletişim Eksikliği
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
03 Aralık 2024 20:51