09 Eylül 2023 15:10

20.04.2023 tarihinde Deyfer Mobilya Batman mağazasından satın aldığımız koltuk takımının 3 gün sonra süngerlerinde çökmeler dikişlerinde sökülmeler oluştu mağazayla ile iletişime geçtiğimizde alaycı bir üslupla karşılaştık ve kullanım sonrası oluştuğu için yardımcı olamayacaklarını belirttiler mağazaya gidip durumu yüz yüze anlatınca sürekli geleceğiz deyip oyalayıp 3 ay sonra gelip ürünün kendisini değil de sadece süngerlerini götürüp kalan parçalara hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. Oysaki ürün bizden kaynaklı değil onlardan kaynaklı problemli ve ayrıca ürün değişimi talebinde bulunduk o da reddedildi ve ürünü tadilat yapmak üzere götürdüler ve 25 gün sonra ürünü teslim ettiler 2 gün sonra dikişler aynı yerden tekrar söküldü bu defa iletişime geçtiğimizde bizden kaynaklı değil yapamayız deyip azarlayıcı bir üslupla konuştular. Bir sonuca ulaşamadığımız için buraya yazmak durumunda kaldım. Şikayetimin önemseneceğini ve dikkate alınacağını düşünüyorum.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Deyfer Mobilya (Batman) Düğün Paketi Sorunları Ve Müşteri Hizmetleriyle Yaşananlar

08 Eylül 2024 00:07
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 20:07
Sedir Mobilya (Sedirline- Gebze) Toplama Ürün Göndermeleri
Eda sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 21:41

24 Mart 2024 07:41