24 Mart 2024 07:41

17.07.2023 tarihinde ünlü bir mobilya ve koltuk mağazasından alınan yemek odası ve salon takımı, 05.08.2023 tarihinde teslim edilmesi gerekirken, kusurlu bir şekilde 10.08.2023 tarihinde teslim edildi. Bunun sebebi olarak fabrikada çıkan yangın gösterildi ve süre istendi. Biz de süre tanıdık; ancak ürünlerin baştan savma yapıldığını ve mağazanın sorumluluk almadığını gördük. Satış sürecinde oldukça ilgili davranan mağaza yetkilileri, 'Ürün sizin, sorunu çözeriz.' dedi. Değişim ya da tamir için geleceklerini söylemelerine rağmen, her seferinde randevu tarihini ertelediler ve belirlenen randevuya rağmen gelmediler. 'Cenazem var, hastayım.' diyerek mazeret ürettikleri bir gün, kendilerini iş yerinde bulduk. Defalarca 'Geleceğiz.' demelerine rağmen bir türlü gelmediler. Tam sekiz aydır bu durumla uğraştırıldık. Satış öncesi ilgili olan ancak satış sonrası ürünlerinin arkasında durmayan, değişim ya da onarım yapmaktan kaçan bu firmayı kimseye önermiyorum. Ürünlerin kusurları saymakla bitmiyor: Aynaların yapıştırılması yetersiz, altından zımbalar gözüküyor; kol dayama kısımlarında göçüklükler ve kumaş yırtıkları var; konsolda leke ve yan amblem kısmı yapışmamış; koltuk yatak kısmı eğri, ayaklar eğri ve paslı; koltuklarda izler ve ip atıkları mevcut; konsol aynasında siyah lekeler bulunuyor; kapak kısımlarına yavaşlatıcı istememize rağmen takılmadı ve kapaklar takır tukur kapanıyor. Tv ünitesinin kapakları eğri ve ne yazık ki görsel sınırlılıklar nedeniyle burada sadece bazı kusurları belirtebildim.

Sedanur
Sedanur

Hanımefendi bana acil ulaşma şansınız var mı

01 Şubat 2024 18:20
Baydanlar Mobilya (İsmail Baydan) 8 Ay Oldu Ürün Hala Yok
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:54
Kinderbett Bebek Odaları Ürününde Çatlama Oldu Ve Farklı Renk Takıldı
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 20:39