Elektronik Mağazasında Garanti Ve İade Kabusu

21 Kasım 2024 13:20

Merhaba şimdi size Türkiye'nin en rezil elektronik mağazasını tanıtacağım. Kendileri Dey Elektronik, aldığım ürünü panel arızası yüzünden garantiye gönderdim (Garantide çok kötü bir yer tecpro bilgi teknolojileri 15 gün sürüyor ve asla yardımcı olmuyorlar) garanti bana değişim veya iade yapabileceğim kağıt gönderdi. Kağıtı dey elektroniğe istedikleri adrese kargoladım ve kargo teslim edildi. Görünüyor ama kendilerine sorduğumuzda kargo onlara ulaşmamış olduğu için yeniden garantiden kağıt çıkartıp kendilerine göndermişler. Her neyse ellerinde aynı ürün olmadığı için ( aynı ürün benim aldığım zamanla şimdi arasına 1000₺ daha yüksek olduğu için) değişim yapamayız pazar yeriyle konuşup para iadesi yaptırın diyor. Onun için Trendyol'la görüşüyorum Trendyol'da yasal günü geçtiği için para iadesi yapamayız diyor. Tüm bu süreç 35 günü geçti ve halen devam ediyor. Elde ne monitör (garanti monitörü geri göndermedi) ne değişim kağıdı ne de bir başka şey var. Sürekli mailler atıyorum cevaplar hep geç geliyor. Telefonla asla ulaşılamıyor

08 Ekim 2024 13:11
Aktivasyon sonuçtan hiç memnun değil

Aktivasyon
20 Ocak 2024 16:48

12 Aralık 2024 10:37
City Bilişim Trendyol Ve Satıcı Firma Arasında Kayıp Olan Müşteri Memnuniyeti!
Derya sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 16:30
Turkcell Pasaj Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor
Turkcell Pasaj Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 22:30