Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Dewalt Lazer Şakul Servis Garanti Sorunu

Volkan
12 Eylül 2023 13:14

Hepsiburada'dan Dewalt lazer aldım. Ürünün garantisi bitmemişken servise gönderdim, servis fatura bilgisini istedi. Elimde olmadığı için satıcıdan talep ettim. Ancak öğrendim ki satıcı ürünü gönderdiği sıra fatura kesmemiş. Hepsiburada'nın müşteri temsilcisi ile görüştüm, birçok kez çözüme ulaştıramadılar. Ben İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum. İstanbul'da garantili servis yapan bir yer var, o da Avrupa yakasında Karaköy'de. Ürünüm orada şu anda. Fatura bilgisi olmadığı için kayıt açmıyorlar, garantisi belgesi hiçbir işe yaramıyor. Ürün garantisiz oldu. Resmen Hepsiburada müşteri temsilcisi, ürünü satıcının olduğu ile Adana'ya göndermemi söylüyor, ama ürünün geri gelmeme durumuna karşılık garanti vermiyor. Her seferinde bu ürünü Adana'ya mı göndereceğim? Ürün bir haftadır serviste, ben ürünü kullanmadığım için çalışamıyorum. Evde kalıyorum. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşıyorum. Üstelik müşteri temsilcisi sorun çözümlendi diye giriş yapmış, ama çözülen bir sorun yok ortada. Tüketici mahkemeye şikayet edeceğim, sorunum en kısa zamanda çözülmezse, onların hatasını ben çekiyorum. Böyle bir şey olabilir mi?

Halil
06 Eylül 2024 10:09
Stanley Yedek Parça Daki Servis Yalanları
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
23 Kasım 2023 14:40
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
09 Mayıs 2024 19:26

16 Ekim 2024 11:16
Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Vidalama Cihazı Mağduriyeti
Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Vidalama Cihazı Mağduriyeti
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Dewalt Matkap Mağduriyeti

01 Eylül 2025 15:58