Develi 1912 Restaurant Florya Develi Vale Ücreti

03 Mayıs 2024 11:58

Geçen akşam misafirlerimle Florya Develi ye yemeğe gittik. Çıkışta vale ücreti talep ettiler. Müşterisi olduğum halde vale ücreti ödemek zorunda kalmamız çok saçma. Bir daha tercih etmeyeceğim bir işletme. Özel işletmelerde otoparkı da varsa eğer vale için müşteriden ücret istenmemesi gerekir, etik değildir

Fevzi
Fevzi

Misafirlerinizle gittiniz mekanın otoparkı olduğu halde vale ücreti ödemenizin saçma olduğunu yazmışsınız. Beyefendi mekana misafirleriniz ile gitmişsiniz. Aracınızı gidip otoparka niye parketmediniz. Mekan önünde inip valenin kapınızı açıp karşılaması aracınızı parketmesi sonra çıkışta yine mekanın önüne çekip aracınızı teslim etmesi çok havalıydı değil mi? Vale ücreti 100 TL ödemek koymuş. Vale lik meslek tir. Hizmet satın alıyorsan ücretini ödeyeceksin. Selamlar.

Haluk
Haluk

Teknik fuar ın daveti üzerine gittik ve vale ücreti 200 lira verdik 75 lira daha verin dediler ben dünyanın hiçbir yerin de restoran da vale tarifesi görmedim kesinlikle bu zihniyetteki bir işletme ye her ne olursa olsun bir daha gitmem

Develi 1912 Florya'da Vale Ücretinin Haksız Yükü

20 Ocak 2025 11:13
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Develi 1912 Restaurant Develi Florya Vale Ücreti 180 Lira

14 Şubat 2024 01:32
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Develi 1912 Restaurant Develi Florya Restoran

12 Nisan 2024 21:32