Devapark Hastanesi MR Görüntüleri Sorunu

02 Mayıs 2023 17:04

13.03.2023 tarihinde rahatsızlığım nedeniyle ultrason doktorumuzun da istemesi üzerine kapalı MR çektiremediğim için açık MR'ı olan Ankara/Çubuk'ta bulunan özel Devapark Tıp Merkezi'nde beyin MR'ı çektirdim. Muayene ve MR ücretini ödedim çektireceğim gün bana zorunlu olarak CD istemiyorum diye imza attırdılar. İmza atmazsam MR'ın çekilemeyeceğini söylediler. Daha sonra MR'ı e nabzıma yüklemişler. Dr. Gittim görüntülere baksın diye dr. Görüntüleri açamadı. Tekrar tıp merkezine gittim CD veya görüntümü verir misiniz dedim. Oradaki görevli imza attınız istemiyorum diye diyerek CD veya görüntülerimi vermediler. Orada ultrasonda görevli birisini aradılar görüntülere ulaşmadığımı bakmasını ve tekrar yüklenmesini söylediler. Oda tamam tekrar yükledim dedi beni gönderdiler. Tekrar doktora geldim ama maalesef doktorumuz yine açamadı. Tıp merkezinin sahibine kaç kere gittim. Yine gittim oradan açmak istedi açtı ama görüntüleri açamadı. (hastaneye erişim sorunu nedeniyle radyolojik görüntünüze ulaşılamamaktadır. Lütfen hastane ile iletişime geçiniz) yazısı çıkıyor. Bana son dediği flash disk al ona yüklesinler.

02 Mayıs 2023 18:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Hastamız Hastanemiz arayıp şikayet hattımız hasta bilgilerinizi iletirseniz gerekli bilgilendirme yapılacaktır