Çağatay sonuçtan çok memnun

Derslig Pro Üyeliği: Güncellemeler ve İade Sorunu

Derslig Pro Üyeliği: Güncellemeler ve İade Sorunu
05 Ekim 2024 11:03
Çağatay'ın Teşekkür Mesajı
“Dersliğe teşekkürler ediyorum. Hala ders lig kullanıyor oğlum çok memnunum bence en iyisi ders Lig herkese tavsiye ederim.”

Derslig'den 9. sınıf için 25 Temmuz 2024 tarihinde 12 aylık Derslig Pro üyeliği satın aldım. Ancak o tarihten bugüne kadar sistemleri müfredat dolayısıyla güncelleme yapılıyor diye derslere bir türlü giriş yapamadık. Birçok kez aramamıza rağmen her hafta güncellenecek, merak etmeyin diye müşteri hizmetleri cevap verdi. Güncellemeler hâlâ olmadı. En sonunda 15 gün önce artık ücretim hiç hizmet almamış olmamdan dolayı iadesini talep ettim. 15 gün geçmesine rağmen hâlâ param iade edilmedi. Beni mağdur ettiler. 9. sınıf sistemini oluşturamıyorsanız neden bize bu üyeliği sattınız? İadenin acil olarak yapılmasını, aksi halde bütün kanuni haklarımı kullanacağımı bildiriyorum.

09 Ekim 2024 13:48

Aylardır uğraşımın sonunda Paramı iade ettiler. Teşekkürler

21 Ocak 2025 08:50 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bildirimiz ile ilgili olarak, görüşme sağlanarak size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Derslig İletişim Departmanı

19 Haziran 2025 10:46

04 Aralık 2024 00:10
Kullanıma Açılmayan Üyelik Ve İade Talebi
Can sonuçtan çok memnun

14 Mart 2025 09:27
"Aktivasyon kodu mailime gelmiş ben fark etmemişim, arayıp beni yönlendirdiler hesabımı hızlıca aktif ettim teşekkür ederim Derslig çalışmalarıma da başladım çok iyi gidiyor iyi ki almışım"

Bilgim Dışında Yenilenen Üyelik Ve Ulaşılmayan Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2025 18:52
Ali sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 20:33
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"