Kullanıma Açılmayan Üyelik Ve İade Talebi

Kullanıma Açılmayan Üyelik Ve İade Talebi
04 Aralık 2024 00:10

Derslig ten 1 aylık Pro üyelik aldık, ödemesi tarafımıza yansıdı fakat kullanıma açılmadı. Üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Memnun kalamadık. Ulaşamıyoruz kimseye açık olarak üyelik iptali ve para iadesi talep ediyorum. Almadığımız bir hizmetin ücretini ödemek istemiyorum

Esra
04 Aralık 2024 10:25

Hızlı bir dönüş aldım ve sorun çözüldü😊

21 Ocak 08:49 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bildirimiz ile ilgili olarak, görüşme sağlanarak size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Derslig İletişim Departmanı

Şafak sonuçtan çok memnun

Üyelik Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Şafak
27 Ekim 2024 20:19
"Nurcan hanım arayarak sorunumla bire bir ilgilendi kendisine yanlış anlaşamadan dolayı özürlerimi iletiyorum Ve sorunun çözüme kavuşmasından dolayıda teşekkürlerimi sunuyorum Kendisi çok özverili çalışan harika bir insan Bir teşekkürümde rehberlik hocamız Mustafa beye destekleri için ve programları detaylı anlatımları ve bizler için yol göstermesi çok mükemmel. Teşekkürler..."
Can sonuçtan çok memnun

14 Mart 09:27
"Aktivasyon kodu mailime gelmiş ben fark etmemişim, arayıp beni yönlendirdiler hesabımı hızlıca aktif ettim teşekkür ederim Derslig çalışmalarıma da başladım çok iyi gidiyor iyi ki almışım"

Mesut
06 Haziran 2024 09:36