Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Dermolisa Grande Lash Serum Hayal Kırıklığı

26 Mart 2024 19:23

Dermolisa'dan aldığım Grande Lash kirpik serumu boş çıktı. Kampanyada olduğu için 2 adet almıştım. İlkini açtıktan kısa bir süre sonra bitti. Önceden de kullandığım bir üründü ve 3 ay gitmesi gereken ürün 1,5 ay içinde tükendi. İkincisinin jelatinini çıkarıp açtığımda içerisinin tamamen boş olduğunu fark ettim. Kendilerine bu durumu bildirmeme rağmen kesinlikle kabul etmeyip, bir de beni yalancı durumuna düşürdüler. Aradan zaman geçtiği bahanesiyle yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kirpik serumu malum, bir kutu kullanıldığında 1 yıl sürdüğü için etkilerini uzun süre açmamıştım. Şu anda Beymen'den aynı ürünü yine sipariş ettim fakat adı geçen firma tarafından gönderileceği bildirimini alınca iptal ettim. Ucuz bir ürün de değil. Uzun zaman önceden beri kullanıyordum. Amerika'dan arkadaşıma getirtiyordum önceleri. Sonra Türkiye'de satılmaya başlayınca sevinmiştim ama sonu hüsran oldu. Çünkü sanırım bu firmadan başka satan yok Türkiye'de.

27 Mart 2024 11:54 (Şikayetten 16 saat sonra)
27 Mart 2024 12:19

Anlamadınız galiba. İki ürün sipariş ettim. Birisini bitirip diğerine gecene kadar sure geçti doğal olarak. O zaman aldığımız urunu sonra bile kullanacak olsak önceden jelatini açıp kontrol etmemiz gerekiyor ki kozmetij ürünlerde bu gereksiz yere raf ömrünü kısaltmak anlamına geliyor. Müşteri memnuniyeti diyorsunuz ama memnuniyet namına bir şey olmadığı gibi jeltini açılmamış ürün nasıl bos çıkabiliyor anlamıyorum. Simdi yine sipariş verdim mevlcburen ama bu kez acarken videoya ya çekeceğim her ihtimale karşı. Dediğim gibi mecburen alıyorum ama şikayetimi de her yere bildireceğim. Bilginize.

03 Nisan 2024 14:24
03 Nisan 2024 19:14

Yanlış bilgi vermeniz suradan belli. O markayı yurt dışından ithal getirirken marka size de jelatini açılmamış şekilde gonderiyordur. Jelatini açıp kontrol edemeyecrginize göre, markanın kendisinden kaynaklı bir sorun olduğunu söyleseniz anlarım. Neyse, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim.

19 Mart 2024 10:58
Dermolisa Kırık Ürün Ve İade Sorunu

Dermolisa Çok Kötü Sorumsuzlar!

21 Temmuz 2024 13:24
Seçil sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 14:31
"Sorunla ilgili 1 gün sonra genel müdürleri Okan Bey bizzat aradı, geri bildirimler için çok teşekkür etti ve müşteri memnuniyetini ne kadar önemsedikleri ile ilgili konuştuk. Açıkçası beklemediğim bir nezaket ve iletişim örneği oldu. Birkaç gün önce konuyla ilgili gerçekten kızgındım ve yorgun hissediyordum marka ile ilgili, ama şu an herhangi bir kötü his kalmadı diyebilirim. Marka yönetimi ve imaj yönetimi dendiğinde genelde İnternetten satış yapan firmalar feed back kısmında acımasız oluyor. Ama dermolisa beni bu konuda çok şaşırttı. Genel müdürlerine teşekkürlerimi iletiyorum, gönül alma ve izah konusunda çok iyilermiş, yandık pahalı pahalı ürünler almaya ve Dermolisa' yı tercih etmeye devam edeceğiz. Küsüp almasaydık daha mı iyiydi ne. :) ) Sorun çözüldü, iade kargoda. İkas kodu kullanıyorlar genel iade olduğu için rahat çalışıyor aslında sistem. Artık tavsiye edebilirim. Sorun her işletmede yaşanabiliyor, önemli olan böyle çözebilmek. 🤝🏻"
Dermolisa'dan Aldığım Ürün İçin İade Sorunu Yaşıyorum!
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 21:12