Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:45

Bozuk ürün geldi. Dermoeczanem sitesinden aldım. 3. kez alıyorum bu güneş kremini. Eczaneden aldığımla ilk başta kokusundan, yapısından ve renginden çok farklı olduğunu anlamıştım. Yorumumu da yayınlamıyorlar. Buradan bir daha asla alışveriş yapmam. Mağdur oldum. Param çöpe gitti.

04 Temmuz 2024 12:58 (Şikayetten 13 dakika sonra)
04 Temmuz 2024 21:03

Cildimde sivilcelenmeler oluştu buna nasıl bir açıklama yapacaksınız normalden farklı bir reaksiyon gösterdi bir daha asla sitenizden alışveriş yapmam ve önermeyeceğim

05 Temmuz 2024 08:50

Merhaba, Bizimle iletişime geçebilirseniz gerekli bilgi ve açıklamaları yaparak arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır.

05 Temmuz 2024 09:15
dermoeczanem-sikayet-var-bozuk-gunes-kremi-yolladilar-1.jpg

Merhaba, Ürününüzün yapısıyla ve kokusuyla ilgili olarak markadan alınan cevap mailine ait görseli de sizinle paylaşmak isteriz. Üründeki geliştirmeden kaynaklı eklenen maddelerden dolayı ürün cildinizde reaksiyona sebep olmuş olabilir.

06 Temmuz 2024 11:45

Böyle bir yalanı nasıl uydurdunuz bilmiyorum ama her şey bariz ve açık bir şekilde ortada

08 Temmuz 2024 09:15

Merhaba, Bir yalan uydurma gibi durumumuz bulunmuyor. Bizim yalan söylediğimizi düşünüyorsanız eğer ürünün arkasında markanın tüketici hattı numarası yer almaktadır, kendilerini arayarak size ilettiğimiz bilgiyi teyit edebilirsiniz, markada size aynı bilgiyi verecektir.

Rumeysa sonuçtan memnun

22 Mart 2024 17:32
"2. Kez iletişime geçtikten ve burası üzerinden şikayet oluşturduktan sonra ürün iadem yapılmıştır. Teşekkürler."

Dermoeczanem Eksik Ürün Gönderimi

11 Aralık 2023 12:51
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 14:24