Derman Hastanesi Kolumu Yaktılar İlgisizler Hiçbir İşe Yaramıyor Lazerleri

19 Ekim 2023 21:01

Kırıkkale dermana lazer epilasyon için tam 5 seans gittim. Hiçbir etki görmedim üstüne kıllarım çoğaldı. Fahiş fiyatlandırmaları var. Son gittiğim seansta belimi popomu kolumu yaktılar. Doktorlarına gösterdim dalga geçer gibi bir iki krem verip yolladı kolumda iz kaldı görünür yer olduğu için tüm geleceğim mesleki hayatım etkilenecek. Bugün şikayetçi de oldum. Lazerleri hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük cildimden de oldum.

Erdal
Erdal

Dilara hanım öncelikle geçmiş olsun. Saglik kuruluşumuz 2007 yılından beri sektörde hizmet veren ve yaptığı işlemlerde hasta mahremiyetine ve sağlığına önem verilmektedir. İşlemlerden önce bilgilendirme formu tarafınızca okunup imzalatilmistir. Formda olası reaksiyonların oluşabileceği hakkında bilgi verilmiştir. Cihazlarımız piyasada ki en kaliteli cihazlar olup bunun araştırmasını yapabilirsiniz. Ayrıca personellerimiz konularında mesleki yeterlilikleri olan ve en az 6-7 bu konuda deneyim sahibi olan kişilerdir. Fiyatlar enflasyona bağlı olarak sizlerinde taktir edeceği üzerine maalesef biraz artmistir. İşlemleri kendi isteğinizle yaptırdığınızda aşikardır. Oluşan reaksiyon için uzman doktorumuzla gorusturuldugunuz halde verilen tavsiyeleri veya tedavileri yapmanız durumunda basit tıbbi müdahale ile geçebilecek reaksiyonlardir.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 14:52
Lazer Epilasyon Sonrası Kalıcı Yanık İzleri Ve İlgisizlik
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:50
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Yönlendirme Sorunu: Kırıkkale Özel Derman Hastanesi

09 Nisan 2024 19:42