Buket sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Çekmeköy Çocuk Diş Hekimi

21 Haziran 2023 10:41

Dentgroup Çekmeköy şubesine acil olarak 4 yaşındaki kızımızı götürmek zorunda kaldık. Oradaki tek erkek çocuk diş hekimine denk geldik. Kendisine kızımızın ilk kez diş hekimine geldiğini belirtmemize rağmen, sadece otur ve aç ağzını dedi. Röntgen bile çekmeden, dişi çekmemiz gerekebilir. Şu an bir şey yapılmaz. Apse var, iltihap var. Antibiyotik kullanacaksınız, sonra da genel anestezi ile bakarız dedi ve 700TL aldı. 4 yaşındaki çocuğun dişinin çekilmesi ne demek, şok olduk. Ertesi gün başka bir çocuk diş hekimine gittik, röntgen çekildi ve ne iltihap, ne de apse yokmuş. Anında oyunlarla dolgusu yapıldı. Kızım inanılmaz rahat bir şekilde dolgusunu yaptırdı. Genel anesteziye elbette gerek kalmadı. Hatalı antibiyotik kullanımına neden olması, yanlış tedavi yönlendirilmesi nedeniyle şikayetçiyim. Ve paramızın acilen iade edilmesini talep ediyorum.

Sevban sonuçtan hiç memnun değil

Tek Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Durumda Yanıltıcı Tedavi Ve Artan Dişçi Fobisi

10 Şubat 2024 21:10
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Olumsuz Deneyim

26 Mart 2025 16:39