Sevban sonuçtan hiç memnun değil

Tek Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Acil Durumda Yanıltıcı Tedavi Ve Artan Dişçi Fobisi

10 Şubat 2024 21:10

Cumartesi günü 7 yaşında oğlumu çürük ve diş ağrısı şikayetiyle Çekmeköy şubeye götürdüm. İlk evvel muayene 600küsür tl röntgen 600küsür tl toplam 1260 TL ücret aldılar. Buna şaşırdık ama durum acil diye ses etmedik (başka yerlerde bunlar ücretsiz). Süt dişlere 2 adet dolgu yapıldı. (Dolgu adet 3bin tl) işlem esnasında Dr. Dişlerden birine ampütasyon yapmam lazım +2bin tl dedi. Tamam dedik. Sonra geldi. Hediyem olsun 2bin tl ödemeyin dedi, anlamadık tamam dedik çıktık eve gittik. Oğlumun dudağı şişti enfeksiyon yarası oluştu ve anestezi geçince kendini yerden yere attı, gece ve ertesi günde pazar olduğu için kimseye ulaşamadım mahvolduk. 2 gün açık dişçi aradık bulamadık. Pazartesi sabah tekrar oraya gittik ampütasyon yapmadığını söyledi. Bana yapmış gibi hediyem olsun demişti halbuki. Yeniden o dolguyu söküp ampütasyon ve dolgu yaptı. Çocuk harap oldu ve dişçi fobisi oluştu. 5 gün sonra öteki dişi ağrımaya başladı. Onu da başka dişçi gördü. Kanal yapılmalı buraya sade dolgu yapılmış dedi. Yani sözün özü çocuğunuzu asla götürmeyin 6bin tl +1200 TL ödeyip bir de üstüne 1 hafta boyunca sürüm sürüm süründük.

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Çekmeköy Çocuk Diş Hekimi

21 Haziran 2023 10:41
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Rivadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ticarethane Mantığı

04 Nisan 2024 16:34
Seren sonuçtan hiç memnun değil

Işık Diş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuklarımın Dişlerini Mahvettiler, Bir Dolguyu Dahi Beceremediler

13 Aralık 2023 23:09
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Olumsuz Deneyim

26 Mart 2025 16:39