Ahu sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Mobilya Dünyası Mağduriyeti

Denizli Mobilya Dünyası Mağduriyeti
08 Temmuz 2024 00:41

Mobilya dünyası Denizli mağazasın da 7 mayısta ürünler için anlaşıp ödememizi yaptığımız mağaza da 7 Haziran tarihinde bize ürünler teslim edileceği söylendi. Ürünlerimiz bize 13 Haziran da ulaştı gardırop kapaklarımız kırık geldi, ünitenin çekmecesi kapanmıyordu, makyaj masasının pufu gelmedi 4 tane koltuk kırlenti de gelmedi yatağın altı kırık geldi üzerine de beyaz bantla kamufle edilmiş haldeydi firma çalışanı s*** beye bu durumu ilettiğimiz de bunların bayram sonu olacağını söylediler düğünüm var ve zaten her şey yarım yamalak gelmiş halde bekleme durumu yok artık zaman daralmışken babamın da mağazaya gidip görüşüp konuşmasıyla gardırop kapağım geldi yine pufum ve kırlentlerim gelmedi. Pufumun hatası olduğundan gönderilemeyeceği söylendi böyle bir büyük mağaza da her şeyini eksik şekilde gelmesini garip bulup Trendyol'dan bunca büyük eşyalar ve kırılacak ürün siparişlerim de bile bu sorunu yaşamadım korunaklı gelmiyor mu dediğim de bana s*** beyden ekabir bir şekilde gidin oradan alın o zaman cevabını aldım parası ödenmiş ürünlerim ellerindeyken üstelik. Annem ve babam mağazaya gittiğin de de asla bir esnaf gibi konuşmayan üslup ile karşıladı zaten çok bir şeyiniz kalmadı neden acele ediyorsunuz cevabı alıyoruz. 210.000₺ tek seferde ödediğimiz ürünlerimin bir tane çöpü de kalsa elbette alacağım bunu kim olsa öyle yapardı. Sürekli de bir yaş muhabbeti yapıyor 66 yaşındayım diye yani yaşınız büyümüş ama sizler de aynı olgunluğu görmüyorum oraya gelen 49 yaşında ki babam 44 yaşında ki annem önemli olan insani olarak iyi olmak onu geliştirmek yaşı büyütmek değildir. Kimseye konuşma fırsatı vermeden sadece kendi konuşup alakasız bağlamlar yapan esnaflık ile alakalı bir gram bağı olmayan yetkili. Haziranın son haftası gelecek ürünlerim geçen hafta aradığım da da bir tane üretim yok cevabıyla karşılaşıp birkaç gün daha bekleyip arama yapacakken 5 Temmuz da arayıp 6 Temmuz da ürünleri getirecekleri söylendi ve geldiler. Koltuklarımın rengi beyaz, ben beyaz kırlent dışı kiremit rengi ilave yaptırdım bana ilk gelen kiremit rengi idi dün elime yeniden kiremit rengi 4 tane göndermişler çalışanları evimizde iken mağazayı aradık yanlış gelmiş diye değişim için 2 hafta beklemem gerekiyordu ne kadar doğru ise tabi kaç 2hafta bekledim orası da ayrı. Biz gelen çalışanlara TV ünitesini sorununu yaptırdık ve kırlentleri götürüp gidip teşhirde ki olan üründen aldık.

Ceylin sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 18:56
Koray sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 12:05
Niens Mobilya Ankara Siteler Mağazası Mağduriyeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 11:02