Fırat sonuçtan memnun değil

DemirDöküm Rf6001 Kablosuz Oda Termostatı Pil Akması Sonucu Oksitlenme

DemirDöküm Rf6001 Kablosuz Oda Termostatı Pil Akması Sonucu Oksitlenme
08 Aralık 2023 01:56

1 yıl önce almış olduğum Garanti kapsamındaki ürünüm DemirDöküm Rf 6001 oda termostatı oksitlenme, pil akması sonucu kapandı ve çalışmıyor.
İlgili servis konu ile ilgili yeni bir ürün almam gerektiğini ve garanti kapsamında değerlendirilmediği şeklinde bir görüş sundu.
Bu durum üzerine Tüketici Hakları'na başvurmak amacıyla 4 defa talep ettiğim servis raporu tarafıma iletilmediği gibi oda termostatının kombi bağlantısından koparmak için minimum 500 TL tutarında servis ücreti talep edildi.
Henüz 1 yıllık garanti kapsamında olan elektronik bir cihaz pil akması sebebiyle bozuluyor ise bu kullanıcı hatası olarak değerlendirilmemeli ya da hiç satılmamalıdır. Ayrıcı gelinen aşamada müşteri hizmetleri ve servis yetkilerinin tavırlarından memnun olmadığımı ifade ediyorum. Umarım sizler yardımcı olabilirsiniz.

08 Aralık 2023 08:42 (Şikayetten 6 saat sonra)
Fırat
Fırat
15 Aralık 2023 22:32

Şikayet var üzerinden yapmış olduğum talep üzerine müşteri hizmetlerinden Bircan Hanım ile iletişime geçtik. Çözüm odaklı bir tavır sergilediği için kendisine teşekkür ederim. Ancak DemirDöküm'den gelen cevap ile ürünün garanti kapsamında değerlendirelemeyeceği, kullanıcı hatası olduğu cevabı verildi. Bundan sonraki alışverişlerimde DemirDöküm markasını tercih etmeyeceğimi belirtir daha kaliteli ürünler üreten farklı firmalara yönelmeyi çevremdeki insanlara ve okuyan herkese tavsiye ederim.

Serhan sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2025 12:27
"Problemimin çözümü konusunda yardımcı olan sikayetvar.com ve ürününün satış sonrası süreçte arkasında duran DemirDöküm firmasına çok teşekkür ederim."
Pil Kapağı Sorunu: DemirDöküm'den Beklenmeyen Müşteri Hizmeti

12 Aralık 2024 17:36

21 Mart 2024 08:23
Murat sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2023 14:57
"Sorunum için benimle iletişime geçen DemirDöküm çalışanı hanımefendi işindi uzman müşterisini anlayan ve çözüm üretmeye çalışan biriydi. Kurduğu iletişim için çok memnun kaldım. Teşekkürler..."