Ayşe sonuçtan memnun

04 Temmuz 2024 20:30
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Biraz Zorlu bir süreç oldu. Sonucu güzel oldu. Yedek parça temin edildi. Teşekkürler”

Trendyol'dan Isımarketiniz isimli satıcıdan DemirDöküm RF 6001 kablosuz oda termostatı aldım. Ürünü aldıktan kısa bir süre sonra pil kapağı kırıldı. Zaten öylesine basit bir sistem yapmışlar ki pili bitse çıkarırken yine kırılır. Pil sabitlenemediği için de termostatı kullanamadım. Önce satıcı ile iletişime geçtim. Parça temini konusunda görüştüm ancak olumlu dönüş alamadım. Daha sonra DemirDöküm müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana kırılan kısım için yedek parça temin edemeyeceklerini, bu tarz durumlarda yeni ürün alınması gerektiği bilgisi verildi. Daha sonra bir servis numarası verip oraya sormam gerektiğini belirttiler. Bir ümit sordum ancak servis bana sadece pil kapağının 400 TL olacağını, onu da başka üründen çıkarıp vermesi gerektiğini söyledi, haliyle bu da çözüm olmadı. Velhasıl hiçbir şekilde sorunum çözülmedi. Oda termostatını aldığımdan beri sadece 1 ay kadar süre sorunsuz kullanabildim.

05 Temmuz 2024 08:56 (Şikayetten 12 saat sonra)
Ayşe
Ayşe
11 Temmuz 2024 20:12

Korhan sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 17:36
"Şikayeti yazdıktan yaklaşık 1 saat kadar sonra Müşteri Temsilcisi bana ulaştı. Ve istediğim adrese ücretsiz olarak 2 adet yeni kapak gönderebileceklerini belirtti. Bugün kargo ile tarafıma ulaştı. Öncelikle çözüme vesile olan Şikayetvar ekibine ve DemirDöküm markasına ilgileri nedeniyle teşekkür ederim. Sorunum çözülmüştür."
Murat sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 21:13
"Şikayetimden dolayı bana 2 kere dönüş sağlandı ve parça tedarik edildi ilgilenen DemirDöküm çalışanlarına çok teşekkür ederim"
DemirDöküm 6001 Oda Termostatı Pil Kapağı Sorunu
Serhan sonuçtan çok memnun

11 Ocak 2025 12:27
"Problemimin çözümü konusunda yardımcı olan sikayetvar.com ve ürününün satış sonrası süreçte arkasında duran DemirDöküm firmasına çok teşekkür ederim."
Pil Kapağı Sorunu: DemirDöküm'den Beklenmeyen Müşteri Hizmeti
Ömer sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2025 16:33
"Hemen sonraki gün yenisi kargolandı adresime. Teşekkürler"
DemirDöküm Termostat Pil Yuvası Kapağı Sorunu Ve Servis Eksikliği
DemirDöküm Termostat Pil Yuvası Kapağı Sorunu Ve Servis Eksikliği