DemirDöküm Kombi Titreme Sorunu

DemirDöküm Kombi Titreme Sorunu
18 Mart 2024 08:47

Kombide titreme ve ses sorunu mevcut; aldığımız günden bu yana sürekli olarak devam eden bir titreme ve ses sorunu yaşanmakta, hatta öyle ki camlar bile titriyor. Aldığımız bayiyi defalarca aramamıza rağmen yanıt alamadık ve bu konuda endişelerimiz var. Daha kötü sonuçlar meydana gelebilir. Demirdöküm kombiden beklemediğimiz durumlarla karşı karşıyayız.

27 Nisan 2024 18:16

Garantili ürünüm için yapmış olduğum şikayet üzerine 6/7 defa servis elemanı tarafından ürüne müdahale edilmiş olup herhangi bir sonuç alınmamıştır ademix kombi değişim talebimiz ret oluyor Herhangi bir sebep belirtmeden. Garanti kapsamında oan bir ürün arızası giderilmediği halde servis elemanları arızanın giderilmiş gibi kayıt oluşturulması da anlamsız bir durum.

05 Nisan 2024 16:42

Aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım aramaktan bıktım rezil rezil rezil rezil rezil müşteri hizmetleri DemirDöküm Vaillant pişmanlık sakın kimse bulaşmasın ürünler komple arızalı sıfır cihazları bile sorunlu

03 Nisan 2024 19:14

Ürünle alakalı birçok defa aşırı titreme ve ses sorunu ile aramama rağmen defalarca servis gelip hiçbir şey çözemeden gitti sonrası defalarca aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olabilecek bir çözüm sunmadılar sürekli oyalama taktikleri 7 dairem var 6 sında lampert kombi kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım inanılmaz pişmanım DemirDöküm kullandığım için

18 Mart 2024 09:02 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Ahmet

Aynı sorunla bizde karşı karşıyayız yetkili servis defalarca gelmesine rağmen bir çözüm bulamadı. Oluşturduğunuz şikayet kayıtlarını hiçbir müdahalede bulunmadan reddediyorlar. Kış vakti mağdur durumdayız. Siz nasıl bir çözüm buldunuz. DemirDöküm yetkililerinin bir şey yapacakları yok çünkü

04 Şubat 00:40
İbrahim sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 22:29
Özlem sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2024 12:00
"Ürünüm defalarca aramalarımın sonucunda değiştirildi teşekkürler."