Alperen sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 15:34

2023 Eylül ayında aldığım DemirDöküm Kion 12 A 12000 BTU inverter klimam, aldığım günden beri ısıtmada çalışmıyor. Yaz ayında ihtiyacım olmadığı için kullanmadım, havalar soğuyunca servis çağırma ihtiyacı duydum. Kasım ayında servis çağırdım ve 1 ay içinde sürekli ertelendim, 2 kere servis geldi. Gaz eksik dendi, gaz basıldı, yine sonuç alamadılar. 07.12.2023 tarihinde yine servis geldi, yine gaz eksik ya da fazla dendi, yine sonuç alamadılar. Bu sefer bobin arızalı, size bilgi verilecek dendi. 5 gün geçti fakat ne arayan var ne soran. Ataşehir servisinin ilgilenmesini istemiyorum, başka servisle muhatap olmak istiyorum. Sürekli oyalanıyorum. Lütfen problemimi çözmemde yardımcı olun.

14 Aralık 2024 12:32

2023 Eylül ayında aldığım DemirDöküm Kion 12 a 12000 BTU inverter klimam, aldığım günden beri ısıtmada çalışmıyor. Yaz ayında ihtiyacım olmadığı için kullanmadım, havalar soğuyunca servis çağırma ihtiyacı duydum. Kasım ayında servis çağırdım ve 1 ay içinde sürekli ertelendim, 2 kere servis geldi. Gaz eksik dendi, gaz basıldı, yine sonuç alamadılar. 07.12.2023 tarihinde yine servis geldi, yine gaz eksik ya da fazla dendi, yine sonuç alamadılar. Bu sefer bobin arızalı, size bilgi verilecek dendi. 9 gün geçti fakat ne arayan var ne soran. Ataşehir servisinin ilgilenmesini istemiyorum, başka servisle muhatap olmak istiyorum. Sürekli oyalanıyorum. Lütfen problemimi çözmemde yardımcı olun. Sizden alışveriş yaptığım için aşırı derecede pişmanım, bu kadar ilgisiz bir firma görmedim

Ek
10 Aralık 2024 16:06 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Alperen A., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi

12 Aralık 2024 21:42

Halen problemim çözülmedi.

16 Aralık 2024 11:44

Kardeşim benimle ilgilenir misiniz?

02 Ocak 15:57

Halen bir ilerleme yok.

Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:48
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 20:03

23 Ağustos 2024 16:24