Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dell Tamir Süreci Ve Yetkili Servisteki Parça Eksikliği

30 Ekim 2023 10:18

G15 5511 model bir Dell Laptop aldım, aldığım günden beri masa üstünde harici klavye ve mouse ile kullandım. İlk kez kendi klavyesini kullanma ihtiyacı hissettim ve ç, ş harflerinin basmadığını fark ettim. 27.09.2023 tarihinde genel bakım ve klavye için yetkili servise cihazı bıraktım, bana ürünün 20 gün içinde geleceği söylendi, 20 gün sonra verilen teknik servis formundaki kod ile kontrol sağladığımda ürün kaydı bulunamıyor hatası aldım. Servisi aradım, bana sistemlerinde sorun olduğunu söylediler ve cihazın klavyesinin değişeceğini söylediler, ancak Dell Türkiye firmasından parçanın gelmediğini söylediler. Dell Türkiye firmasını aradım bana ellerinde parça olmadığını, yurt dışından geleceğini ve bu işlemin 1 ay süreceği söylendi. PC den çalışan biri olarak, 1 ay bilgisayarsız kaldım ve işlerimi yapabilmek için masaüstü PC topladım. Bugün itibariyle cihazdan halen ses seda yok, servisin sitesinde cihazın kaydı halen görünmüyor. Elinde yedek parça olmayan bir firma, firmanın elinde parça var mı yok mu bilmeyen bir yetkili servis. Bari, parça elimizde yok deselerdi, sipariş verselerdi, geldiğinde bıraksaydık. Hem servise vermekle, hem de bu markayı seçmekle hata ettim sanırım. Servis süresi doldu ve geçiyor, artık işi yasal mercilere taşıyacağız. Bu kadar mağdur olacağımı hiç tahmin etmemiştim.

profile profile profile

Vedat sonuçtan çok memnun

Vedat
21 Ağustos 2023 14:54
"Sorun çözüldü. Dell müşteri memnuniyetine öncelik veriyor onu görmüş olduk teşekkür ederim."

Turan
22 Şubat 2024 14:27
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
11 Mayıs 2024 17:12
Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen
21 Şubat 2024 17:13