21 Mayıs 2024 18:19734

20.01.2024 ve 26.01.2024 tarihlerinde Kahramanmaraş Piazza AVM'de bulunan Deichmann mağazasından çocuklarım için iki çift ayakkabı satın aldım. Ancak satın alınan Adidas marka ayakkabılar, üst kısımlarında deformasyon oluştu, dikiş yerleri patladı ve derisi soyuldu. 13.05.2024 tarihinde ayakkabıları ilgili firmaya götürdüm ve ayakkabıların kullanıcı hatasından kaynaklandığı gerekçesiyle tarafıma geri verilmek istendi. 21.05.2024 tarihinde Deichmann müşteri hizmetlerini arayarak, kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını belirterek ayakkabıların kalitesizliğine itiraz ettim. Ancak firma, kendi bünyesinde maaşlı çalışan ve bilirkişi olarak değerlendirdiği personeli aracılığıyla hatanın bende olduğunu belirtti. Maaşını firma tarafından alan bir personelin, firma aleyhine bir durumda bizi savunması beklenemez. Bu deneyimden sonra bir daha mağazanızı ziyaret etmeyeceğim.

21 Mayıs 2024 18:58 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

Ali
21 Mayıs 2024 21:14

Çocuklarım bu ayakkabıyı 4 ay kullanabildi, sattığınız ayakkabıların orijinalliğinden şüphe ediyorum, yarın adidas ile görüşüp sattığınız ayakkabının orijinalliği araştıracağım

Deichmann Marmara Park Mağazasından Aldığım Ürünle İlgili

28 Mart 2024 15:181.762

Marmara Park Deichmann mağazasından 19 Mart 2024 tarihinde aldığım Adidas markalı çocuk ayakkabısından dolayı sorun yaşa...

Deichmann'dan Aldığım Adidas Ayakkabıda Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

24 Şubat 2025 13:14757

"Yardımcı olan müşteri temsilcisi Gamze hanıma teşekkür ediyorum."

1 Destek

Deichmann Mağazasından Aldığım Ayakkabının Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

22 Mart 2025 23:02716

"Teşekkür ederim"

7 Ağustos 2024 16:01608

02.04.2024'te Çorum AHL AVM'den Deichmann mağazasından Adidas bir ayakkabı aldık. Garantisinin olduğunu belirttiler. Aya...

Tümünü Gör
Deichmann Ayakkabı Pişmanlığı!

DeichmannAyakkabı Pişmanlığı!

Özlem
Deichmann’dan Kusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Deichmann’danKusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Bekir
Deichmann Hatalı Ürün Satılması